Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
w terminie mewy się nie wypowiem ale wypowiem się w sprawie zwolnienia -posłuchaj rady Felice i pogadaj z lekarzem rodzinnym albo tym który skierowanie do sanatorium wystawiał. Oni w końcu najlepiej wiedzą w jakich okolicznościach zwolnienia lekarskie mogą (i chcą ) wystawiać. Bo w życiu z tymi zwolnieniami różnie bywa a bez zaangażowania lekarza i tak zwolnienia nie dostaniesz.
skrzys pisze: 31 lip 2024 15:03
Tylko infolinia a tam wiesz jak obsługują, tak że pani powiedziała że lekarz w sanatorium na przyjęciu może da l4. i Gadaj z nią jak to od niej nie zależy.
Dodam tylko, że w Mewie (D) byłam w maju ubiegłego roku. Przyjechałam dzień wcześniej tak, że dobrze zadzwonić lub zarezerwować na bookingu nawet jeśli wychodzi trochę drożej. Od razu dostałam pokój docelowy (po remoncie , ładny) i załatwiłam jeszcze tego samego dnia lekarza . Chyba Gienia pisała, iż nie ma kontroli , otóż codziennie pani pielęgniarka dzwoniła do pokoju już po 21 . Raz nawet na prywatną komórkę kiedy byłam na tańcach jak nikt stacjonarnego nie odbierał. Miłego pobytu, pozdrawiam
Zosia pisze: 03 sie 2024 21:51
Dodam tylko, że w Mewie (D) byłam w maju ubiegłego roku. Przyjechałam dzień wcześniej tak, że dobrze zadzwonić lub zarezerwować na bookingu nawet jeśli wychodzi trochę drożej. Od razu dostałam pokój docelowy (po remoncie , ładny) i załatwiłam jeszcze tego samego dnia lekarza . Chyba Gienia pisała, iż nie ma kontroli , otóż codziennie pani pielęgniarka dzwoniła do pokoju już po 21 . Raz nawet na prywatną komórkę kiedy byłam na tańcach jak nikt stacjonarnego nie odbierał. Miłego pobytu, pozdrawiam
Można wiedzieć jak to zrobiłaś? na przyjeżdzie powiedziałaś czy rezerwując pokój powiedziałaś że ty z nfz na leczenie itp?