Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
krzysiek88
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2016 08:32
Staż sanatoryjny: 0

Re: Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"

Post autor: krzysiek88 »

to już minęło 3 tygodnie ? szybko :) , super że ten bus także odwozi to na spokojnie człowiek zorganizuje sobie wyjazd z Górnika, dzięki za wszelkie info
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Dziękuję IRENAE :kwiat: :kwiat: :kwiat: za pomocną relację. Cieszę się, że pobyt Cię zadowolił. Teraz kolej na mnie. Po tygodniowym pobycie w Górniku w końcu sierpnia, obiekt i obsługa zrobiły na mnie miłe wrażenie. Za niespełna cztery tygodnie jadę po więcej wrażeń. Pozdrawiam!
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Bibi2 »

Dzięki Irenae :)
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Zbigniew- I »

21.10.24r. jadę do Iwonicza Zdroju z lubelskiego i mogę kogoś zabrać. Kontakt na priv.
Awatar użytkownika
krzysiek88
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Zbigniew- I no i jak tam w Górniku już zaraz kończysz a ja za 2 dni ruszam. Gdzie tam skoczyć z żonką na tańce a i samemu gdzie na piwko i inne trunki ?
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

krzysiek888 w Iwoniczu na przełomie stycznia i lutego tego roku było nas ok. 8 osób z naszego forum i mogę ci polecić trzy lokale. gdzie grają codziennie.
Jest to słynny Krakowiak, tu możesz spotkać miejscowych łowców kuracjuszek, ale można się po bawić.
Następny lokal to Ballada, trochę więcej młodych i zależy od didżeja bardziej dyskotekowo i ostatni Zdrojowa, lokal kameralny do którego chodzą troszkę starsi kuracjusze, ale jest spokojnie, nie za głośno, zabawa w większości w parach, ale w kółkach też.
Więcej informacji znajdziesz w wyjazdach do Iwonicza na forum.
Niestety w Górniku nie ma tańców, chociaż w czasie naszego pobytu były, ale lokal nie spełniał wymogów, bo brak klimatyzacji, niski sufit itp. po prostu sauna w czasie tańców.
Zimą do Iwonicza nikt mnie już nie zaciągnie. :roll:
Awatar użytkownika
krzysiek88
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

wiadomo,ja zimą do żadnego sanatorium bym nie pojechał.Ja traktuję sanatorium jako urlop żona leczenie,mało din słonecznych,zimno i lipa na zwiedzanie,szlaki itp., zdecydowanie każda pora roku tylko nie zima, to było moje zaniedbanie ze złożeniem wniosku, next time tylko wiosna i lato i wczesna jesień
Gość

Post autor: Gość »

zbigniew165 pisze: 11 lis 2024 13:06 krzysiek888 w Iwoniczu na przełomie stycznia i lutego tego roku było nas ok. 8 osób z naszego forum i mogę ci polecić trzy lokale. gdzie grają codziennie.
Jest to słynny Krakowiak, tu możesz spotkać miejscowych łowców kuracjuszek, ale można się po bawić.
Następny lokal to Ballada, trochę więcej młodych i zależy od didżeja bardziej dyskotekowo i ostatni Zdrojowa, lokal kameralny do którego chodzą troszkę starsi kuracjusze, ale jest spokojnie, nie za głośno, zabawa w większości w parach, ale w kółkach też.
Więcej informacji znajdziesz w wyjazdach do Iwonicza na forum.
Niestety w Górniku nie ma tańców, chociaż w czasie naszego pobytu były, ale lokal nie spełniał wymogów, bo brak klimatyzacji, niski sufit itp. po prostu sauna w czasie tańców.
Zimą do Iwonicza nikt mnie już nie zaciągnie. :roll:
Chciałbym sprostować informację dla wyjeżdżających do Górnika : kawiarnia aktualnie jest czynna a wieczorki taneczne codziennie w cenie 5 zł i 10 w sobotę. Nie wiem czy wentylację poprawili , przed rokiem było parno, ale jak będę w styczniu to się przekonam. :)
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: irenae »

Byłam we wrześniu w Gorniku i jak pisałam w ośrodku odbywały się wieczorki taneczne, wstęp tak jak pisał kolega 5-10 zł.
Udanego pobytu pozdrawiam IE.
Gość

Post autor: Gość »

dzięki IE :)
ODPOWIEDZ