Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2016 08:32
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 4 razy
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 4 razy
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Jest to słynny Krakowiak, tu możesz spotkać miejscowych łowców kuracjuszek, ale można się po bawić.
Następny lokal to Ballada, trochę więcej młodych i zależy od didżeja bardziej dyskotekowo i ostatni Zdrojowa, lokal kameralny do którego chodzą troszkę starsi kuracjusze, ale jest spokojnie, nie za głośno, zabawa w większości w parach, ale w kółkach też.
Więcej informacji znajdziesz w wyjazdach do Iwonicza na forum.
Niestety w Górniku nie ma tańców, chociaż w czasie naszego pobytu były, ale lokal nie spełniał wymogów, bo brak klimatyzacji, niski sufit itp. po prostu sauna w czasie tańców.
Zimą do Iwonicza nikt mnie już nie zaciągnie.
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

-
Gość
Chciałbym sprostować informację dla wyjeżdżających do Górnika : kawiarnia aktualnie jest czynna a wieczorki taneczne codziennie w cenie 5 zł i 10 w sobotę. Nie wiem czy wentylację poprawili , przed rokiem było parno, ale jak będę w styczniu to się przekonam.zbigniew165 pisze: 11 lis 2024 13:06 krzysiek888 w Iwoniczu na przełomie stycznia i lutego tego roku było nas ok. 8 osób z naszego forum i mogę ci polecić trzy lokale. gdzie grają codziennie.
Jest to słynny Krakowiak, tu możesz spotkać miejscowych łowców kuracjuszek, ale można się po bawić.
Następny lokal to Ballada, trochę więcej młodych i zależy od didżeja bardziej dyskotekowo i ostatni Zdrojowa, lokal kameralny do którego chodzą troszkę starsi kuracjusze, ale jest spokojnie, nie za głośno, zabawa w większości w parach, ale w kółkach też.
Więcej informacji znajdziesz w wyjazdach do Iwonicza na forum.
Niestety w Górniku nie ma tańców, chociaż w czasie naszego pobytu były, ale lokal nie spełniał wymogów, bo brak klimatyzacji, niski sufit itp. po prostu sauna w czasie tańców.
Zimą do Iwonicza nikt mnie już nie zaciągnie.![]()
Udanego pobytu pozdrawiam IE.