obecnie jestem jak wiadomo, wieczorek zapoznawczy z lampką wina wstęp za 25 zika, normalnie 5 zł a czy w soboty za 10 zł to nic nie było napisane przy wejściu, piwo i wino a czy działa jakaś klima to nie wiem bo jeszcze nie byłem. Ogólny opis i moje zdanie o Górniku na koniec mego pobytu aby gdy napiszę kiepską opinię nie znęcano się nade mną tutajirenae pisze: 12 lis 2024 17:53 Byłam we wrześniu w Gorniku i jak pisałam w ośrodku odbywały się wieczorki taneczne, wstęp tak jak pisał kolega 5-10 zł.
Udanego pobytu pozdrawiam IE.
Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2016 08:32
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"
Sam ośrodek Górnik, ok nie mozna nic złego tutaj pisać, ale ta droga z miasta do ośrodka to tragedia, (pod pod górę) .Ja bylam we wrześniu , pogoda super, prawie letnia ty teraz w listppadzie, nie zazdroszczę!.
Może są wielbiciele gór, którzy uwielbiają spacery po górach ale do południa zabiegi a po południu o 16 już ciemno, także czasu za dużo nie ma.
Ja jeszcze na dodatek miałam około 700 km do pokonania.
No dość już moich wywodów mimo to życzę Tobie i Żonie udanego pobytu.
Pozdrawiam IE.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Ta droga z obrzeży Iwonicza, bo Światowid zlokalizowany jest na samym końcu do centrum i deptaka, gdzie są tańce, to masakra. Podejścia pod obiekty, to też porażka.
Także podzielam Wasze opinie co do Iwonicza i mówię zdecydowanie nie.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
Zbyszek , podejście do Światowida to pikuś ... w porównaniu z podejściem do Górnika , albo jeszcze lepiej do CRR lub Wisły
A ja byłam już 4 razy o różnych porach roku i jeszcze chętnie pojadę do Iwonicza , być może w maju tym razem
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

Już wolę jechać 650 km do Kołobrzegu lub Świnoujścia na 8 dni, zamiast do Iwonicza na 14 dni, za te same pieniądze.
Pozdrawiam wielbicieli gór i morza IE.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2016 08:32
- Staż sanatoryjny: 0
tak ? Nie pamiętam abym był z NFZ w takiej porze roku, byłem z ZUZ w Olecku ale to inna bajka,miasteczko a nie nora i wszystko pod nosem a i znajomi dookoła bo w Ełku i Suwałkach więc nie nudziłem sięGIENIA pisze: 16 lis 2024 11:31 " w okresie jesienno zimowym to gdziekolwiek jestem pierwszy i ostatni raz na 100%. "
Chyba nie pierwszy![]()