Kołobrzeg,czy to miasto miłości? wspomnienia Maxa

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Kołobrzeg,czy to miasto miłości? wspomnienia Maxa

Post autor: eluunia »

Max i co myślisz że się będziemy nad Tobą litować .... :lol: :lol: :lol: że w Kołobrzegu nie było na poziomie...że zszedł na psy :lol: :lol: chyba zabrałeś nie te koszule ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Nie pozostaje nic innego tylko zainwestować w garnitur od Hugo Bossa i rozmówki polsko-niemieckie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

To jeszcze dodam pytanie?
Czy wiecie czym się różni wiek średni od młodzieńczego?
Tym,ze szeroki umysł i wąska talia zamieniają się miejscami.

8-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Teśka Elunia nie rozumiecie,ja napisałem tylko swoja opinię,i nie potrzebuje żeby ktoś się miał litować,nie wiem nad czym, ja odpocząłem,taki był mój cel,więc nie rozumiem o co wam chodzi? opinie chyba wolno każdemu napisać,nie praw-dasz? napisałem jasno,jak ktoś nie rozumie o co mi chodzi,to odsyłam do Aleksandry Wrocław! może ona prościej napisze
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Max ....ja wiem że to woja opinia mimo że jestem blondynką i bardzo ją szanuję ;) :lol: :lol: ...chyba rzeczywiście było za głośno w Kołobrzegu bo jesteś strasznie nerwowy ..a może to już wiek :lol: :lol: i musimy zmienić kurort :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Max,akurat o Kołobrzegu,no i podróży do niego mam podobne zdanie.
Dla mnie latem jest jeszcze gorzej-normalnie festiwal kiczu i tandety,stragany są nawet na plaży.Ja rozumiem,że wszyscy chcą zarobić,przede wszystkim miasto (stąd zgody na te stragany). No ale bez przesady :evil: Jak to miasto wygląda?Ja jadę tam odpocząć,choćby polegując na plaży,a nie słuchać ciągłego bazarowego szumu.
I jeszcze płaszczenie się przed Niemcami......Panie recepcjonistki przestają "dłubać w nosie"tylko na dźwięk niemieckiego.
Fakt,jest gdzie zabawić się,latem szczególnie,bo i ogródki dochodzą.
Reasumując,jak dostanę przydział do Kołobrzegu,to nie zrezygnuję,ale zabiegać o to by tam dostać nie będę :)
forumowicz

Max pisze:do AgaC kobiety są świadome,mądre bo się puszczają z bogatymi/w przenośni dobrze ubranymi/ haha rozbawiłaś mnie
Oj Max, mam wrażenie że jesteś zazdrosny :-) Hyhy
Nie wiem jakie są Twoje obserwacje ale większość znanych mi kobiet stać na to żeby kupić sobie drinka czy obiad :-) Może Ty nie w tą stronę patrzysz co potrzeba ?;-)
forumowicz

Max pisze:a do jakiej grupy się zaliczam? a no do tej która uznaje chiński wzór,dla faceta odpowiednia jest kobieta: wiek faceta/2+9 lat
przykład facet ma 50,to odpowiednia dla niego:50/2+9=34 latka
każdy ma prawo zaliczać się do grupy jaka mu pasuje!! panimajesz??
Ej, złość piękności szkodzi :-) Zaliczaj się do grupy jakiej chcesz ;-) Jednak wg klasyfikacji kobiet , którą nam zaprezentowales wyżej jesteś leciwym staruszkiem ;-) Więc nawet gdybyś miał ten garnitur od Bossa to pociechy niewiele dla tych kobiet z podanego wzoru ;-)
forumowicz

o co mam być zazdrosny? o to że młoda kobieta za parę euro wygina się przed byle frajerem? a potem daje mu d...,ja nie jestem zazdrosny,mam trochę inne patrzenie na świat czy zabawę,napisałem taka opinię,bo właśnie przez takie gwiazdy np Kołobrzeg schodzi na psy. i nie kombinuj nie dodawaj tylko czytaj wprost to co pisze bez kontekstów
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Maxiu, nie przeżywaj tylko wpadaj na temacik obok do "Rozmówek nocnych" ;)
Zablokowany