Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
W Verano za każdy dzień nieobecności w sanatorium płaci się 200 zł.
Mam współlokatora, ale 76 lat i na razie muszę być jego przewodnikiem, bo się gubi w drodze do pokoju i jest pierwszy raz w sanatorium.
Także jestem zadowolony, bo zero alkoholu, nie pali i jest ok.
Powiem trak, że warunki bytowe w Verano w częściach wspólnych są komfortowe. Dużo miejsc do integracji z wygodnymi sofami i fotelami. Posiłki jak na razie dobre i wystarczające.
c.d.n.
Dzięki Zbyszku - zawsze z ciekawością czytam o obiektach w Kogu. A tu w Verano powiało "jakby luksusowo" bardzo ciekawie ‐ chciałabym tam dostać przydział. Czekam na dalsze relacje i pozdrawiam.
Jakze konkretny ,rzeczowy i ciekawy jest Twoj opis Zbigniewie- na pewno zostanie dla "potomnych"ojjj beda korzystac.... Ja rowniez dziekuje.....
Tez bede w Kolobrzegu ale od 22.04 ale w Perle. Na razie szukam bratniej duszy do pokoju 3 osobowego bo mi powiedziano ze jak jestem sama to nie
mam zadnych szans na 2 Tez jade dzien wczesniej bo bede dopiero na 18.
Zycze przyjemnej i ciekawej kuracji....
A to ciekawe Lidio co napisałaś...
Można zrozumieć, że jak się przyjedzie z koleżanką czy kolegą to jest możliwość na przydział pokoju dwuosobowego
Trzeba będzie zgłębić temat
Ewasz jak juz zdazylam sie zorientowac a jade dopiero 2 raz Jak sie jedzie samej kara musi byc a jesli z kolega to najpierw do oltarza
Z kolezanka gorzej bo slub tylko poza krajem Pozdrawiam