Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Proszę o info na temat Biawena, będę jechać tam pierwszy raz z Zus. Czy pokoje są 2 osobowe dla Zus, może jakieś wskazówki co do zabrania konkretnych rzeczy. Co z parkingiem.
jedynkę miałem przyznaną w ramach prewencji rentowej z ZUS. potrzebne zaświadczenie poparte dokumentacją o przeciwskazaniach do pokoju wieloosobowego . nie wiem na jakie schorzenia jedziesz ale np. psychosomatyka nie ma jedynek . (nie wiem czy takie turnusy na psychosomatykę są w Biawenie) . Ja byłem na Narząd ruchu . Chrapanie bezsenność nie wchodzi w grę. Pokoje są dwu osobowe. nie wiem jak z parkingiem ( jest duży)ale ja nie placilem mam kartę parkingową. jak masz samochód to w koło jest tyle ciekawych miejsc , że nudzić się na pewno nie będziesz.
Byłem ponad 6 lat temu z ZUS.
Pokoje 2 osobowe, jedynki na mocne papiery. Na wyposażeniu pokoju była chłodziarka, czajnik, talerzyki, szklanki i sztućce. Bez dodatkowych opłat. Telewizor i wi-fi płatne. Parkingi są dwa i były płatne. Nie pamiętam ile, ale pewnie poszły w górę.
Jest malutki basen do ćwiczeń, czyli strój kąpielowy wskazany. Była też kriosauna - tu przydatne byłyby rękawiczki, opaska na uszy i maseczka.
W czasie mojego pobytu zaczęli dobudowywać SPA - pewnie jest dodatkowo płatne. Na stronie internetowej znajdziesz informację.