Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziękuję jeszcze raz, jestem osobą niedowidzącą i zwyczajnie nie objęłam całości informacji z ogłoszenia...Krzysio...zauważyłam jednak, że nie do końca marca, a do 20... więc i tak się cieszę... Życzę zdrowia...
Również życzę zdrowia i serdecznie pozdrawiam Tak poza tym to basenu w Gryfie przez ten miesiąc będzie brakowało Byłam tam w 2022 roku i z basenu byłam bardzo zadowolona.
To rzeczywiście smuteczek, bo basen, zwłaszcza ten solankowy to świetna sprawa. Bez tej możliwości to Sanatorium wiele traci. Ja się wybieram pod koniec kwietnia więc mają sporo czasu na porządki