Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, dołączam do głośnego grona z I humorami
U mnie słonecznie, ale jak zimno nie wiem, korzystam z uroku ciepłego łóżeczka
Tematy temaciki....zmienne jak ruletka fajnie coś się dzieje u Szalonych . I tak trzymać
Miłego dnia
Tylko nie mów Pasażerko , że tego RM znowu będziesz szukać po całej Polsce . a tak poważnie , to kiedyś w Szpitalu Wojewódzkim w Kielcach były króciótkie terminy , jak jest teraz , nie wiem
To Busko chodzi mi po głowie na serio , ale tak , góra na trzy dni ... coby na własnym nosie się przekonać , jak to jest z tym zapachem siarki . Do sanatorium bym się raczej obawiała jechać , bo gdybym nawet nie miała tego zabiegu , to jednak zapach jest wszędzie . Pamiętam jak mnie odrzucał smród w Mewie V .... a to podobno nic w porównaniu do Buska