ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , za kilkanaście dni się przyzwyczaisz i z powrotem będziesz wstawać wraz ze słonkiem jak będzie jasno :o .
Ty się przejmujesz, a ptaszki nic sobie nie robią ze zmiany czasu i jeszcze przed świtam już się nawołują....... i budzą mnie nie dając spać :roll: . Co będzie później, jak okno będzie szeroko otwarte :P .
Coś tam późnym wieczorem popadało, bo jeszcze asfalty mokre. Chyba te zapowiadane możliwości deszczu zostały niedoszacowane i jak Indianie będziemy zaklinać chmurki :roll: .
Tak czy tak, miłego i spokojnego wejścia w nowy tydzień :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Dzień dobry :kwiat: , zakręcony i nie tylko na mnie tak działa zmiana czasu, bo na innych ludzi dużych i małych także i da się to odczuć. :roll:
Ptaszki nie kierują się czasem, a Słońcem, ale żeby przeszkadzały we śnie :?: :shock: Toż to dźwięki natury, które koją nerwy. :) Za to hałas miejski i owszem jest uciążliwy, a przynajmniej ja tak mam. Wiosenny świergot ptaków jest czymś na co czekam po zimowej ciszy. :D
Chyba masz rację, że trzeba będzie jakiegoś indiańskiego odtańczyć, bo susza coraz gursza. :roll:
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taaaaaak ? :P . To nie słowiki trelają, a głośne wrzaski wron i gawronów słychać :evil: . Taka muzyczka Ci odpowiada ? bo mnie stanowczo nie :roll: .
Zakończyłem prace na dzisiaj i odpoczynek będzie mi się należał....... przy ciasteczku :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj tam, oj tam. :P Bardzo lubię obserwować kruki i słuchać i "rozmów". Ciesz się, że ci nie tupią po dachu jak u mnie. :D
Właśnie zakończył się webinar, którego wysłuchałam i potwierdziłam tylko wcześniejszą diagnozę o własnej neuroatypowości. :oops: :lol: Czas odpocząć. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No widzisz jak to jest :oops: . Dawno dawno temu, jak się wprowadziliśmy na nowe mieszkanie, to non stop budził mnie przejeżdżający pociąg......... towarowy. Rzadko bo rzadko, przelatujący nisko samolot. Po pewnym czasie przyzwyczaiłem się do tych odgłosów i podczas snu rejestrowałem je i lekko wybudzony dalej zapadałem w sen. Człowiek dorósł i teraz inaczej reaguje na dźwięki :roll: . Pociągi kursują coraz rzadziej, za to samoloty na odwrót...... i dalej tak samo reaguję. Natomiast ptaszyska mają nieskoordynowane dźwięki i negatywnie na mnie działają :P . Tak czy tak, to niech rajfury w Puszczy Niepołomickiej się droczą...... a nie na moich uszach :evil: . Na parapety nie siądą bo się boją, za to synogarlice wszędzie kuper wsadzają :lol: .
Po moim choć krótkim webinarium życzę spokojnej i kolorowej ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Człowiek jak chce, to do wszystkiego się przyzwyczai, tylko trzeba dać sobie czas i być wyrozumiałym. :D
Kolorowych :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , no nie wiem czy tak do wszystkiego :roll: ....... może jak byłbym fakirem :P :lol: .
Drobne ptactwo mi nie przeszkadza, zwłaszcza że później sobie treluje i jest to przyjemne :) .
Kleinehexe pisze: .......... potwierdziłam tylko wcześniejszą diagnozę o własnej neuroatypowości. :oops: :lol:........
Mam nadzieję, że małym zielonym ludzikiem nie jesteś ? ;) ........ choć spotkanie z Kosmitką byłoby bardzo interesujące :lol: .
Czas na zakupy i dalszy odpoczynek przed tv, zwłaszcza że pochmurna pogoda do tego sprzyja.
Miłego i spokojnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widzisz, każdy mógłby zostać fakirem, ale nie każdy chce. :P
Dzień dobry :kwiat: , rano chłodny, po południu już ciepłowiosenny. :D
Wszyscy jesteśmy kosmitami, bo wszyscy znajdujemy się w Kosmosie. :D
Czas na chwilę relaksu. :D
Miłego :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bo chyba nie każdy chce mieć kolce tam gdzie słońce nie dochodzi :P ...... przyjemniej jest oko zawiesić ;) .
Ale Kosmici są szczególni i tacy mniej szczególni :oops: ...... tacy oderwani od kosmosu :lol: .
Odpoczywaj, a mnie po załatwianiu kolejnych spraw czekają garnki w zlewie....... przynajmniej się nie namęczę :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bo nie każdy chce wyjść poza schemat życia i ma do tego prawo oczywiście. :D
Pewnie, że każdy kosmita ;) jest inny, ale pozwólmy innym być innymi. :D
Nie lubię zostawiać garnków w zlewie, :roll: ale szanuję, że Tobie to nie przeszkadza, bo to zdrowe podejście. :D
ODPOWIEDZ