Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bardzo proszę o informacje jak tam jest , co trzeba zabrać z sobą , czy daleko jest ze stacji PKP , jadę pierwszy raz , jestem zielony , pozdrawiam , jadę w ramach prewencji zus . Proszę o info , wyjezdżam na turnus od 24 lutego
Byłam tam ponad 10 lat temu. Mieszkałam w nowo wyremontowanym budynku , nie w tym głównym "Mieszko', tylko w mniejszym ,po drugiej stronie ulicy i było ok.
Baza zabiegowa marna ale rehabilitanci życzliwi i sympatyczni. Jedzenie kiepskie. Długopole to dziura totalna, zero atrakcji. Od stacji PKP jest dosyć daleko ale są taksówki.
Byłam w lecie więc dobra pogoda , dzień długi, wypady do Czech i na wycieczki i dało się przeżyć.
Witam.Bylem w Dlugopolu w 2013,ale trafilem troszke lepiej bo do <Dabrowki>.W Mieszku trafiaja sie pokoje bez lazienek.Jedzenia jak dla zdrowego chlopa to troche malo ale jak bedzie przy stoliku kobieta to sie troche dokarmisz.Na stacje PKP podjezdza bus sanatoryjny i rozwozi gosci.Sa dwie knajpki z muzyka.Jestes z tamtych stron to pewnie znasz te tereny.Zycze udanego wypoczynku. Jozek.