Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Aniołku , jak brzuszek pełen, to znaczy że duuuużo było . Nie wieżę żeby pięć pierożków takie nasycenie zrobiło ......... chyba że wielkości dłoni.......... mojej dłoni .
Jak wyszły ze mną na jednostronny spacer, to niech zobaczą w jakich warunkach będą przebywać....... koniec cieplarni .
Przyjemnie z rana, słonecznie i rześko.
Miłego i słoneczno, a deszczowego wieczorkiem .
Przynajmniej dwa razy pięć było , ale małe.
Dzień dobry I znów wieje, że łeb chce urwać, a deszczu było tyle co ksiądz kropidłem.
Niby ma padać wieczorem, ale nie ma co liczyć na to i konewka w ruch pójdzie.
Miłego!
Taaa, małe ......... jak Twoje dwie złożone piąstki .
Pamiętam jak w przedszkolu były ruskie....... po dwa lub trzy dawali, takie były duże , ale bardzo smaczne . Zresztą byłem chowany na kluskach .
U mnie też wiaterek wieje, ale jest przyjemnie i co ważne nie za gorąco......... bo by się robota kleiła do rąk, a nie do swojego miejsca .
Czereśnie z lodóweczki mam, chyba okienko jeszcze otwarte .
Taaaa, jak mały Cygan nogę .......... i proszę nie poprawiać, tak jest w powiedzeniu .
No cóż , pewnie Ci nie podchodziły. Ja jeszcze wiele rzeczy pamiętam z przedszkola....... i nie tylko papu . Dodam że ze żłobka też .
Mam jeszcze pół kilo. A na razie lody kakaowe, bo ziemniaczki się dopiero gotują .
Ty powiesz dobranoc, a ja dopiero smacznego
Rękę i nogę mam dopasowaną do swojego wzrostu .
Chyba zdecydowana większość dzieci nie lubiła kożuszka . Nie przepadałem za nim, ale teraz nie mam z tym problemu. Zwłaszcza że to wiejskie mleczko z dużą zawartością tłuszczu i po podgrzaniu rozpływa się w kakałku .
Za niedługo będą ugotowane, to popapusiamy .
Cześć Aniołku , nie wiem , nie widziałem, nie słyszałem........ a w ogóle zarobiony jestem .
Badania zrobione, to tylko zostało czekać na wyniki....... co jeszcze w trawie piszczy .
Noc była spokojne wbrew zapowiedzią, nawet deszczyku nie było. A u Ciebie tylko konewka ? .
Miłego i spokojnego .