Sanatorium Limba Goczałkowice
-
Szperlinska
- Na forum od: 23 lip 2025 18:27
- Oddział NFZ: Śląski
Sanatorium Limba Goczałkowice
Baza zabiegowa w Goczałkowicach jest bardzo dobra, świetna organizacja , mili pracownicy.
Chociaż na posiłki i zabiegi trzeba dochodzić nie jest to uciążliwe. Jeżeli chodzi o posiłki , też jest ok. Posiłki są też estetycznie podane. Może jak dla mnie za dużo wędlin , można je zastąpić warzywami. Swoją drogą jak to jest wszyscy dostają tyle samo od NFZ , a z posiłkami w sanatoriach jest różnie. Gdy byłam kilka lat temu w Wieńcu jedzenie było fatalne, serwowanie też było nie do przyjęcia.
Wracając do Goczałkowic niestety baza noclegowa w Limbie jest fatalna, to sanatorium powinno być wyłączne z użytkowania. Pokoje małe , łazienki nie można nazwać łazienką, urządzenia są z przed 30-40 lat. Na parterze kilka pokoi wyremontowanych, są większe bo z trzech pokoi zrobiono dwa (wiem to od sprzątaczki ). A propos sprzątania przez 3 tygodnie nikt nie umył kabiny prysznicowej, sprzątanie też pozostawia wiele zastrzeżeń.
Zamiast zatrudniać sprzątaczki lepiej zostawić środki czystości w pokojach, byłby lepszy efekt.
Reasumując więcej do Limby nie pojadę ....
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 26 razy
Re: Sanatorium Limba Goczałkowice
Jeśli chodzi o mnie to byłam jeden raz i zarazem ostatni w Goczałkowicach pomimo, że zakwaterowana w ośrodku "GWAREK".
Pozdrawiam