Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Lub proszę podajcie adres jakiegoś ośrodka sanatoryjnego gdzie by taniej płacić za parking podczas turnusu???
Dom zdrojowy 500zl za turnus...upsssdd
Ratujcie
Jest bezpłatny parking za Domem Zdrojowym ale jest tam mało miejsc parkingowych. Ja parkowałem za Marysieńką na ogrodzonym, trawiastym parkingu ale niestety nie strzeżonym. Cena była konkurencyjna a informacje znajdziesz na ogrodzeniu tego parkingu. Jest tez możliwość parkowania na pobliskiej ulicy Cervi biegnącej wzdłuż Parku Zdrojowego. Reasumując można znaleźć bezpłatne miejsce parkingowe w Cieplicach bez problemu. Opłata proponowana przez sanatorium to jakieś żarty.
na Cervi można było parkować za free ale jak gdzieś wyskoczysz i wrócisz to może juz nie byc miejsca ... dodatkowa informacja to Cervi była w remoncie i podobno chca zrobić strefę płatnego parkowania ... po drugiej stronie hotelu cieplice tez można by było parkować za free ale jak odjedziesz to po powrocie moze nie być miejsca ... mam pewna informację że najtaniej można parkowac na partkingu pobliskiego kościoła ale trzeba wnieśc opłatę u księdza ... bramy wokół kościoła są zamykane o 22.00 i do rana nawet jak będziesz chciał wyjechac to nie da rady ... za Marysieńką niestrzezony i podobno tez niedrogi ... za Casparem był bezpłatny parking ale on jest pełny non stop ...
Przy tejże ulicy obok TIRów i autobusów parkowałem swoje autko kilka lat temu ale zaglądałem tam co pewien czas.
Być może obecność kierowców TIRów zaowocowała.
Parkowałem cały tydzionek podczas komercyjnej kuracji.
pitt53 pisze: 18 sie 2025 13:47
Jest bezpłatny parking za Domem Zdrojowym ale jest tam mało miejsc parkingowych. Ja parkowałem za Marysieńką na ogrodzonym, trawiastym parkingu ale niestety nie strzeżonym. Cena była konkurencyjna a informacje znajdziesz na ogrodzeniu tego parkingu. Jest tez możliwość parkowania na pobliskiej ulicy Cervi biegnącej wzdłuż Parku Zdrojowego. Reasumując można znaleźć bezpłatne miejsce parkingowe w Cieplicach bez problemu. Opłata proponowana przez sanatorium to jakieś żarty.
Parking płatny porażka
Pracownicy przesuwają kosze na śmieci nie zważając na zaparkowane tam auta, ciemny parking w nieciekawym sąsiedztwie.
A cena .. nieporozumienie.
Lepiej na deptaku zaparkować. Pon- pt cena za dzień 35 zł a przynajmniej oświetlenie non stop plus monitoring miasta
miejmy trochę pomyślunku . temat parkingu w wyjazdach .powinien znaleźć się w sprawach około sanatoryjnych . zaśmiecamy forum. Atanerka mogłaś zapytać w swoim poście dotyczącym wyjazdu a nie zakladać osobny temat.