Cieplice gdzie bezpłatny parking??!??

Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Atanerka123+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 wrz 2024 22:23
Oddział NFZ: Małopolski

Cieplice gdzie bezpłatny parking??!??

Post autor: Atanerka123+ »

Lub proszę podajcie adres jakiegoś ośrodka sanatoryjnego gdzie by taniej płacić za parking podczas turnusu???
Dom zdrojowy 500zl za turnus...upsssdd
Ratujcie
Awatar użytkownika
pitt53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2016 15:51
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 11 razy

Re: Cieplice gdzie bezpłatny parking??!??

Post autor: pitt53 »

Jest bezpłatny parking za Domem Zdrojowym ale jest tam mało miejsc parkingowych. Ja parkowałem za Marysieńką na ogrodzonym, trawiastym parkingu ale niestety nie strzeżonym. Cena była konkurencyjna a informacje znajdziesz na ogrodzeniu tego parkingu. Jest tez możliwość parkowania na pobliskiej ulicy Cervi biegnącej wzdłuż Parku Zdrojowego. Reasumując można znaleźć bezpłatne miejsce parkingowe w Cieplicach bez problemu. Opłata proponowana przez sanatorium to jakieś żarty.
Januszek-
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2022 19:23

Post autor: Januszek- »

na Cervi można było parkować za free ale jak gdzieś wyskoczysz i wrócisz to może juz nie byc miejsca ... dodatkowa informacja to Cervi była w remoncie i podobno chca zrobić strefę płatnego parkowania ... po drugiej stronie hotelu cieplice tez można by było parkować za free ale jak odjedziesz to po powrocie moze nie być miejsca ... mam pewna informację że najtaniej można parkowac na partkingu pobliskiego kościoła ale trzeba wnieśc opłatę u księdza ... bramy wokół kościoła są zamykane o 22.00 i do rana nawet jak będziesz chciał wyjechac to nie da rady ... za Marysieńką niestrzezony i podobno tez niedrogi ... za Casparem był bezpłatny parking ale on jest pełny non stop ...
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: margolka63 »

Przy ul. Św.Jadwigi Śląskiej jest duży parking nie płatny. Nie daleko Domu Zdrojowego.
Januszek-
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2022 19:23

Post autor: Januszek- »

Margolka ... swóje autko zostawiłabyś na tym parkingu ? TIR y tam parkują a kierowcy spią w środku ale samopas auto tam zostawić ?? ...
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 8 razy

Post autor: jacky6 »

Przy tejże ulicy obok TIRów i autobusów parkowałem swoje autko kilka lat temu ale zaglądałem tam co pewien czas.
Być może obecność kierowców TIRów zaowocowała.
Parkowałem cały tydzionek podczas komercyjnej kuracji.
Atanerka123+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Też mam tam ochotę zostawić auto.
Atanerka123+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

pitt53 pisze: 18 sie 2025 13:47 Jest bezpłatny parking za Domem Zdrojowym ale jest tam mało miejsc parkingowych. Ja parkowałem za Marysieńką na ogrodzonym, trawiastym parkingu ale niestety nie strzeżonym. Cena była konkurencyjna a informacje znajdziesz na ogrodzeniu tego parkingu. Jest tez możliwość parkowania na pobliskiej ulicy Cervi biegnącej wzdłuż Parku Zdrojowego. Reasumując można znaleźć bezpłatne miejsce parkingowe w Cieplicach bez problemu. Opłata proponowana przez sanatorium to jakieś żarty.
Parking płatny porażka
Pracownicy przesuwają kosze na śmieci nie zważając na zaparkowane tam auta, ciemny parking w nieciekawym sąsiedztwie.
A cena .. nieporozumienie.
Lepiej na deptaku zaparkować. Pon- pt cena za dzień 35 zł a przynajmniej oświetlenie non stop plus monitoring miasta
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękowano: 1 raz

Post autor: sztani »

miejmy trochę pomyślunku . temat parkingu w wyjazdach .powinien znaleźć się w sprawach około sanatoryjnych . zaśmiecamy forum. Atanerka mogłaś zapytać w swoim poście dotyczącym wyjazdu a nie zakladać osobny temat.
sd1965
Na forum od: 05 gru 2025 21:46

Post autor: sd1965 »

Atanerka123+ pisze: 29 sie 2025 23:04 Też mam tam ochotę zostawić auto.
No i jak poszło z parkingiem gdzie go znalazłaś i ile kosztował
ODPOWIEDZ