Wszystko jest strasznie drogie, więc kasa wręcz "topnieje"
Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu
Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu
Wszystko jest strasznie drogie, więc kasa wręcz "topnieje"
-
m-a-r-i-u-s-z
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 sty 2012 21:55
jak to dobrze ze chociaż jedna kumata kobieta pojechała, na ten turnus, przynajmniej można cos sie dowiedzieć
Życzę miłego pobytu, z dojazdem nie powinieneś mieć problemu, a inne "zakazy" jak pisała Ewa można obejść
myślę, że niejedna
a jeśli chodzi o dojazd z Kołobrzegu do Bryzy, to z tego co wiem, busy kursują co chwila prawie i to pod sam ośrodek niemalże
-
m-a-r-i-u-s-z
- Pomocny Kuracjusz

wiem ze sie skonczył ,ale to było teraz niedawno , co innego jak bym miał czytac z tamtego roku .nuna pisze:dzięki jak miło, ale chyba się dobrze nie "wczytujesz" mój turnus skończył się 18.02.2012 r.
Życzę miłego pobytu, z dojazdem nie powinieneś mieć problemu, a inne "zakazy" jak pisała Ewa można obejść
jak ja bylem w stegnie nikt nie wylecial , a turnus po mnie 4 osoby , było ponoć ostro,
turnus nie równy turnusowi , a zakazy sa po to zeby je łamac.
-
m-a-r-i-u-s-z
- Pomocny Kuracjusz

-
m-a-r-i-u-s-z
- Pomocny Kuracjusz

a czym jedziesz ,ja jade z otwocka , ale ruszam autobusem z zachodniego 13 marca 20 z minutamikrysfa pisze:Witam wszystkich ..szczegolnie tych ,ktorzy wyjezdzaja do Bryzy 14 marca br.Jade do sanatorium po raz pierwszy-skierowanie z ZUS. -w zwiazku w tym malo wiem na temat zycia ,,sanatoryjnego''i za kazda wiadomosc bede wdzieczny...Moze odezwa sie osoby ktorzy jada tam w w/w terminie i sa mieszkancami mazowsza-ja wyjezdzam z Plocka............pozdrawiam i czekam na odpowiedzi...