Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Pokoje 1 osobowe z reguły rezerwują dla kuracjuszy komercyjnych ale jeżeli w ośrodku nie będzie pełnego obłożenia lub też jakiej konferencji co w Lechu się zdarza to przy odrobinie szczęścia może się Tobie uda. Zatem dzwoń i ściemniej, że np jesteś trudnym we współżyciu osobnikiem lub coś w tym sytlu.
I jeszcze jedno jak zadzwonisz a odbierze mężczyzna to się rozłącz - rozmawiaj tylko z kobietami.
Witaj SELENE! Dzieki za wiadomość. Dzisiaj dzwoniłem do "Lecha, rozmawiałem z kobietą i chyba jedynka nie wypali bo takich chętnych jak ja na liście (podobno) jest bardzo wielu. Ściemniałem jak tylko mogłem, odpowiedź brzmiała "BARDZO MI PRZYKRO, ALE MOGĘ ZAPROPONOWAĆ PANU TYLKO MIEJSCE W POKOJU DWU OSOBOWYM", a ja na to " państwo dysponują tylko pokojami jedno i dwu osobowymi a Pani "NO....TAK...TAK...",koniec rozmowy Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wiadomości i rady. Jadę na turnus 28 - dniowy, dlatego mam lekkie obawy. Jak piszesz, jest kawiarenka to i napewno i dobry "BAR". Mam nadzieję, że trafię na "normalnego" współlokatora a dalej powinno sie już jakoś ułożyć.Po powrocie postaram podzielić się wrażeniami z pobytu w "LECHU".Pozdrawiam Pablos.
Witaj,
jeśli masz możliwość pojedź dzień wcześniej płacąc za komercyjny nocleg dodatkowo. Osobiście łatwiej jest się dogadać. Jedynek w Lechu jest niewiele ale można się załapać. Mi się udało, jechałam jednak dzień przed rozpoczęciem turnusu. Wtedy jeszcze można cokolwiek negocjować. Nie zapomnij o jakimś "miłym" podziękowaniu, nie od dziś wiadomo, że uprzejmością można zdziałać cuda.
I dodam, że super trafiłeś, Lech to świetne miejsce.
pozdrawiam i życzę udanego pobytu
Byłam w marcu w Kołobrzegu,i niestety jeśli masz skierowanie z NFZ jedynki nigdzie nie dostaniesz .Jedyne wyjście to jechac z mężem napewno was nie rozdzielą.Dla małżeńst pokoje są doskonałe polecam,byłam z mężem w Verano jestem zadowolona,nawet powiedziałabym,że było cudownie,dobre jedzenie kawiarnia super,zabiegi na medal,po prostu bajecznie.życzę miłego pobytu,ale o jedynce radzę zapomniec.
Byłam kilka razy w Kołobrzegu,zawsze z NFZ...i zawsze miałam jedynkę.Raz w życiu mieszkałam w dwójce ale świadomie wyjechałam z koleżanką.
Mieszkałam w MSWiA,Ikarze i Mewie.
Ja również wyjeżdżam do Kołobrzegu do sanatorium 'Lech' od 27 kwietnia do 25 maja. Mimo iż mam sporo wskazań lekarskich, aby zamieszkać w '1', nie mam niestety najważniejszego - znajomości, czyli nic z tego...
Poza tym jestem dobrej myśli:)