"LECH" KOŁOBRZEG

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: "LECH" KOŁOBRZEG

Post autor: Selene »

Witaj pablos :)

Pokoje 1 osobowe z reguły rezerwują dla kuracjuszy komercyjnych ale jeżeli w ośrodku nie będzie pełnego obłożenia lub też jakiej konferencji co w Lechu się zdarza to przy odrobinie szczęścia może się Tobie uda. Zatem dzwoń i ściemniej, że np jesteś trudnym we współżyciu osobnikiem lub coś w tym sytlu.
I jeszcze jedno jak zadzwonisz a odbierze mężczyzna to się rozłącz - rozmawiaj tylko z kobietami. :)

Powodzenia
Selene :)
pablos21@o2.pl
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 00:37

Post autor: pablos21@o2.pl »

Witaj SELENE! Dzieki za wiadomość. Dzisiaj dzwoniłem do "Lecha, rozmawiałem z kobietą i chyba jedynka nie wypali bo takich chętnych jak ja na liście (podobno) jest bardzo wielu. Ściemniałem jak tylko mogłem, odpowiedź brzmiała "BARDZO MI PRZYKRO, ALE MOGĘ ZAPROPONOWAĆ PANU TYLKO MIEJSCE W POKOJU DWU OSOBOWYM", a ja na to " państwo dysponują tylko pokojami jedno i dwu osobowymi a Pani "NO....TAK...TAK...",koniec rozmowy :) Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wiadomości i rady. Jadę na turnus 28 - dniowy, dlatego mam lekkie obawy. Jak piszesz, jest kawiarenka to i napewno i dobry "BAR". Mam nadzieję, że trafię na "normalnego" współlokatora a dalej powinno sie już jakoś ułożyć.Po powrocie postaram podzielić się wrażeniami z pobytu w "LECHU".Pozdrawiam Pablos.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Witaj pablos :)

Nie poddawaj się za szybko ;) Nie wiem od kiedy zaczynasz turnus nie mniej spróbuj zadzwonić za jakiś czas
a nuż się uda :D

Pozdrawiam
pablos21@o2.pl
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 00:37

Post autor: pablos21@o2.pl »

Witaj Selene ! :) Jadę od 27.04.12 do 25.05.12 :) Jak piszesz to muszę trochę odczekać i spróbuję zadzwonić ponownie ;) Dzięki i pozdrawiam Pablos :D
carramia
Na forum od: 21 sty 2012 21:34

Post autor: carramia »

Witaj,
jeśli masz możliwość pojedź dzień wcześniej płacąc za komercyjny nocleg dodatkowo. Osobiście łatwiej jest się dogadać. Jedynek w Lechu jest niewiele ale można się załapać. Mi się udało, jechałam jednak dzień przed rozpoczęciem turnusu. Wtedy jeszcze można cokolwiek negocjować. Nie zapomnij o jakimś "miłym" podziękowaniu, nie od dziś wiadomo, że uprzejmością można zdziałać cuda.
I dodam, że super trafiłeś, Lech to świetne miejsce.
pozdrawiam i życzę udanego pobytu :)
ela66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 09:57

Post autor: ela66 »

Byłam w marcu w Kołobrzegu,i niestety jeśli masz skierowanie z NFZ jedynki nigdzie nie dostaniesz .Jedyne wyjście to jechac z mężem napewno was nie rozdzielą.Dla małżeńst pokoje są doskonałe polecam,byłam z mężem w Verano jestem zadowolona,nawet powiedziałabym,że było cudownie,dobre jedzenie kawiarnia super,zabiegi na medal,po prostu bajecznie.życzę miłego pobytu,ale o jedynce radzę zapomniec.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Byłam kilka razy w Kołobrzegu,zawsze z NFZ...i zawsze miałam jedynkę.Raz w życiu mieszkałam w dwójce ale świadomie wyjechałam z koleżanką.
Mieszkałam w MSWiA,Ikarze i Mewie.
solangelica
Na forum od: 14 kwie 2012 19:19

Post autor: solangelica »

Witam:)

Ja również wyjeżdżam do Kołobrzegu do sanatorium 'Lech' od 27 kwietnia do 25 maja. Mimo iż mam sporo wskazań lekarskich, aby zamieszkać w '1', nie mam niestety najważniejszego - znajomości, czyli nic z tego...
Poza tym jestem dobrej myśli:)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Witam, :)

Pablos, solangelica być może spotkamy się w Kołobrzegu. Oczywiście jeżeli będziecie mieli ochotę.

Pozdrawiam
solangelica
Na forum od: 14 kwie 2012 19:19

Post autor: solangelica »

Z przyjemnością:)
ODPOWIEDZ