ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Turcy też lubią słodką, ale przecież zawsze można cukier pominąć, liczy się wsad i sposób parzenia. :D
Dzień dobry :kwiat: Zaraz wyjeżdżam, a dziś dłużej w pracy, to nie wiem kiedy tu zajrzę, więc szybko życzę miłego dnia. :kwiat: :D
PS
Nadziewaniu dzianiny. :lol:
Miałam i co z tego, jak cała droga mulista? :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , tylko za bardzo mnie z tym nie kojarz....... bo Freud by całkowicie wyłysiał, albo zaczął brać nauki u Hegla :lol: .
To nie będziemy słodzić herbatki....... ale może coś innego ? dla równowagi ;) .
Kierownicą się steruje, a nie kurczowo trzyma się mulistej drogi :roll: ....... poboczy nie było ? kierowniczko ? :lol: .
Spokojnej i radosnej pracy, żebyś się nie przemęczyła...... bo odciski będą, a dopiero początek tygodnia :oops: .
Sprawa do załatwienia, a tu nad ranem przeszła burza i godzinny deszcz. Na razie nie pada, ale pogoda pochmurna.
Miłego i spokojnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czym chcesz równoważyć brak słodyczy w herbacie? :?
A widziałeś kierowniku pobocza na drodze leśnej, gdzie po deszczu jeździł ciężki sprzęt pracujący przy wycince? :P
Można powiedzieć, pomijając krótką przerwą na kolację, że dopiero skończyłam pracę, a i tak nie wszystko zrobione. :roll:
A gdzie domek ślimaczy? ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Herbatka nie słodzona...... słodzenie dopiero po ;) .
Ojej, nie raz jak się po grzybki chodziło....... tylko chodziło, a nie jeździło :lol: .
Pracy nie skończyłaś, a dopiero wtorek...... weekend jeszcze daleko :oops: .
Ślimaczków nie będę wypędzał, zrobiły sobie domki, to niech im deszczyk nie kapie za kołnierz...... jutro pójdę :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jutro się odniosę :P
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Spokojnej nocki :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , to z niecierpliwością czekam na....... obnosiny ;) .
Pogoda byle jaka się zrobiła, gorsza niż wczoraj :roll: . Niestety jak się wczoraj nie wyruszyło jak była ładniejsza pogoda, to teraz trzeba nadrabiać :oops: . Przynajmniej pomidorki wprawiają w lepszy nastrój....... i kakałko :) .
Remont wymusił zmianę trasy komunikacji, to przemieścić się z punktu A do punktu B będzie lepsze, bo bez przesiadek....... i prawie pod drzwi :lol: .
A teraz śniadanko i do roboty. Mam cichą nadzieję, że podczas podróży nie będzie padało........ bo będę kursował od pętli do pętli :P .
Miłego i spokojnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj, się będę obnooosić! a nawet wynosić. ;) :lol:
Dobry wieczór! :kwiat:
Niestety doba jest dla mnie za krótka. :roll: Przed chwilą pracowałam na dwa laptopy. :o :shock:
U mnie też dziś chłodniej, ale słoneczko pokazywało swoją buźkę. Dzień zaliczam do udanych, owocnych. Na weekend zapowiada się powrót lata i oby się nie zmieniły te prognozy. :oops:
U mnie też pomidorki królują w menu. Od śniadania po kolację. :D Ale przyznam, że jem ostatnio bardzo mało, a do tego wyeliminowałam słodycze (poza czekoladą gorzką min 85%) i cieszę się, że już ponad miesiąc jestem anonimowym cukroholikiem na odwyku. :o :lol:
ANDY12345 pisze: 16 wrz 2025 23:23 Herbatka nie słodzona...... słodzenie dopiero po ;) .
Ojej, nie raz jak się po grzybki chodziło....... tylko chodziło, a nie jeździło :lol: .
Pracy nie skończyłaś, a dopiero wtorek...... weekend jeszcze daleko :oops: .
Ślimaczków nie będę wypędzał, zrobiły sobie domki, to niech im deszczyk nie kapie za kołnierz...... jutro pójdę :P .
A czym będziesz słodził? :? :oops:
Chodzenie bywa trudne, bo rozkroku brakuje, by kałużę błotnistą ominąć, a rowerem jak się pędzi, by podłoże nie zatrzymało w nieodpowiednim miejscu, to czasem na nierównościach i głębokich koleinach, nie zdąży się kierownicą w odpowiednią stronę skręcić, także tego ... :oops:
Praca jak wyżej, w weekend też jest co robić. :shock:
Jutro to jest futro. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ha, czym będę słodził ?...... a tego to nawet na uszko Ci nie powiem ;) :lol: .
Już Ci przecież kiedyś mówiłem, że daleko od Ziemi czas wolniej płynie. Trzeba by z zielonymi ludzikami pogadać (bo Musk za drogi jest), to będziesz mogła na jednym pracować, mieć więcej czasu na relaksy....... i takie tam inne rzeczy ;) .
To może załóż koła balonowe, to nawet będziesz mogła pływać po kałużach :lol: .
Jutro się wyfutrzyło :P i tak jak u Ciebie, rozpogodziło się i słoneczko wyszło. Tak że podróż się udała i sprawy załatwione :) . Teraz tylko zostało mi czekać na odpowiedzi.
Też i u mnie podawali, że z zachodu przyjdą gorące masy powietrza i od piątku ma się zrobić znacznie cieplej.
Za dużo pracy, to i mało czasu na jedzenie........ coś trzeba skrócić, a coś wydłużyć ;) .
O słodyczach raczej nie myślę. Od czerwca w lodówce dwie tabliczki czekolady były "Ritter Sport"...... została jedna :P . Zazwyczaj orzeszki ziemne zakanszam :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A masz telefon do zielonego? :? ;)
W sumie nie narzekam, że mniej jem, pasuje mi to. :D Liczy się jakość tego jedzenia, a nie ilość. :P
A żebyś wiedział, że już od dawna myślę o oponkach terenowych i w ogóle o wyszykowaniu tzw. górala, który gdzieś zalega w garażu i wtedy w zależności od trasy, jeździć wymiennie, bo obecne to jeżdżę takim bardziej do miejskiej jazdy :oops: i to się nie sprawdza, jak pojadę w knieje. :lol: Tylko czasu nie ma się tym zająć. :roll:
ODPOWIEDZ