„Limba” Piwniczna Zdrój – jak jest?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Żaneta
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 lip 2011 21:18
Staż sanatoryjny: 1

Re: „Limba” Piwniczna Zdrój – jak jest?

Post autor: Żaneta »

Hej, bardzo ci dziękuję za opis, już się cieszę na ten wyjazd :) Byłam już przy tych wodospadach, kiedyś wybrałam się z wycieczką z Krynicy, to nie był taki lekki spacerek, ale było pięknie.
mam nadzieję, że pogoda i moja kondycja dopiszą i towarzystwo też będzie ok.
Zresztą w tak pięknej okolicy nie sposób się nudzić

Pozdrawiam i życzę wszystkim udanych wyjazdów i świetnego humoru

Żaneta
grazynka1407
Na forum od: 19 lip 2011 19:54

Post autor: grazynka1407 »

Jadę 6 sierpnia do Limby,w Piwnicznej Zdrój.Może ktoś też? Pozdrawiam. :)
marzna
Na forum od: 05 mar 2012 21:13

Post autor: marzna »

Jadę pierwszy raz do sanatorium od 12 września samochodem. Czy ktoś był w tym czasie bo nie wiem czy brać narty a jeśli nie to może buty trekingowe bo z opini wynika że jest tam jakiś dobry przewodnik. Dzięki i pozdrawiam. Aha interesuje mnie jeszcze bankomat Euronetu czy jest
lady_monika
Na forum od: 12 lis 2012 14:56

Post autor: lady_monika »

Witam, jadę do Limby 1 grudnia, jakieś wskazówki ( mój pierwszy raz ). Głównie chodzi mi o dojazd i jakie panują tam zwyczaje.
lewwap
Na forum od: 06 lis 2013 20:24
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: lewwap »

Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Przewodnik pan Mariusz w sposób profesjonalny organizuje atrakcyjne wycieczki po okolicach, baza zabiegowa bardzo dobra . Panie obsługujące zabiegi bardzo sympatyczne i bardzo życzliwe. Jedzenie wspaniałe, dużo i smacznie. To naprawdę niezapomniany pobyt. Polecam wszystkim . :)
ODPOWIEDZ