Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Hej, bardzo ci dziękuję za opis, już się cieszę na ten wyjazd Byłam już przy tych wodospadach, kiedyś wybrałam się z wycieczką z Krynicy, to nie był taki lekki spacerek, ale było pięknie.
mam nadzieję, że pogoda i moja kondycja dopiszą i towarzystwo też będzie ok.
Zresztą w tak pięknej okolicy nie sposób się nudzić
Pozdrawiam i życzę wszystkim udanych wyjazdów i świetnego humoru
Jadę pierwszy raz do sanatorium od 12 września samochodem. Czy ktoś był w tym czasie bo nie wiem czy brać narty a jeśli nie to może buty trekingowe bo z opini wynika że jest tam jakiś dobry przewodnik. Dzięki i pozdrawiam. Aha interesuje mnie jeszcze bankomat Euronetu czy jest
Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Przewodnik pan Mariusz w sposób profesjonalny organizuje atrakcyjne wycieczki po okolicach, baza zabiegowa bardzo dobra . Panie obsługujące zabiegi bardzo sympatyczne i bardzo życzliwe. Jedzenie wspaniałe, dużo i smacznie. To naprawdę niezapomniany pobyt. Polecam wszystkim .