Świnoujście
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 10 razy
Re: Świnoujście
- Załączniki
-
- 20251005_142958~2.JPG (31.1 KiB) Przejrzano 790 razy
-
kruszynkaK
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 lip 2021 22:24
- Podziękował: 330 razy
- Podziękowano: 70 razy
O niektórych wiedziała recepcja ale tylko na zasadzie grzecznościowej ,jak chciałam powiedzieć ,a jak nie to nie .Otwierano nam wracającym dużo pózniej drzwi do obiektu tzn po- godz 22
E każdy regulamin i każda reguła ,i można to obejść i gro kuracjuszy obchodzi .No bo jak w Równicy zamknięto przejście w budynku a nie zakumaliśmy
tego wcześniej ,że to tak funkcjonuje ( przejście z restauracji) ,to trzeba było w szpileczkach wtedy zapitalać po śniegu do głównego budynku .
Cudne wspomnienia
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 10 razy
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
Kruszynko , teraz w wielu obiektach , drzwi wejściowe , otwierane są automatycznie . Każde otwarcie po 22,0 , jest rejestrowane . Recepcja musi opisać , komu otworzyła
Windy w wielu ośrodkach o 22,0 są wyłączane .
interesuje mnie na której stacji wysiąść (nie wiem do której dojeżdża pociąg)żeby być najbliżej przeprawy.Wyczytałam na forum że lepiej się przeprawić a potem taksówkę.Z jaką częstotliwością kursują promy?
Byłaś całkiem niedawno w Świnoujściu i sporo informacji zostawiłaś na łamach forum.Mimo to jakbyś się odezwała miło by było
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Wszystko jest szczegółowo opisane na forum. Wejdź w temat Spotkania i zloty i tam o Świnoujściu jest wszystko.
Nic się nie zmieniło od kilku lat z wyjątkiem wybudowania tunelu, ale ty nie musisz nim jechać, bo tylko zmotoryzowani.
Opisałem swój pobyt w temacie wyjazdu do sanatorium BURSZTYN.
Część informacji wyczytałam na forum ale w wątku "spotkania i zloty" chyba jeszcze nie byłam.
Mam nadzieję, że moja podróż przebiegnie zgodnie z planem.
Nabrałam obaw bo na święta do Krakowa jechałam z przygodami (komunikacja zastępcza
Nikomu nie życzę takiej podróży -dwukrotnie dłuższa ,bus i przesiadki brak czasu na wc.masakra.
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 73 razy
Byłam w zeszłym roku w Henryku, parę dni prywatnie. Ale... tęsknię za Świnoujściem bez Radissona, miliona apartamentów oraz wszechobecnego kamienia. Lubię bardzo poniemiecką zabudowę, dlatego często widać mnie po niemieckiej stronie. Co ciekawe można znaleźć nocleg w naprawdę fajnym miejscu taniej niż u nas, ot paradoks.
Pozdrawiam
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 73 razy
Dopiero teraz obejrzałam zdjęcia. Coś czuję, że z Tobą fajnie i ciekawie byłoby spędzać czas wchodząc w różne ciekawe miejsca.
Dzięki za podzielenie się tym co miałeś okazję zobaczyć.