Skrzyś, dlatego wybrałam ten pierwszy ale wobec widma trójki to miałam wiele szczęścia dostając taki i gdyby druga osoba była ok to już nic więcej nie trzeba a jak będzie ...... podejrzewam, że szczęście..... może nie być całkowite....

ale na razie jest dobrze
Lekarz i zabiegi . I tu co człowiek to inne odczucia i opinie. Są ludzie bardzo zadowoleni i ci niekoniecznie z tych przepisanych , po które jedziemy zabiegów. Ja należę niestety do tych drugich ale o tym napiszę na koniec. Na razie powiem tylko tyle, że mam część ich na miejscu a część w Bałtyku -bliziutko. Niektórzy mają jeszcze w Światowidzie. Nie spotkałam na razie nikogo kto by biegał do Rusałki choć jeszcze dużo ludzi nie znam.
Zaraz pójdę uiścić zapłatę. Telewizora nie biorę , mam laptopa ale koleżanka wzięła - 119 zł, czajnik 47- konieczność , na korytarzach nie ma a swoich zakaz, pobyt 409 zł - takie mam koszty. Parking - nie wiem ale zapytam na posiłku, wszyscy koledzy zmotoryzowani a .... godziny posiłków :
śniadanie - 9.00 , obiad 13.30, kolacja 18.00
Można za 30 zł zamówić " koszyczek - święconkę" i dodatkowo płatne ciasto na świąteczne dni
Sorki, że tak trochę chaotycznie piszę ale co mi się przypomni - na gorąco
To tak na razie tyle ode mnie. Będzie pewnie pewna przerwa w moim pisaniu bo dziś przyjeżdżają do mnie na święta dzieci i wnusio tak, że będzie i tu u mnie trochę rodzinnie.
Wszystkim co są tu w jakiś sposób ze mną lub po prostu zaglądają życzę zdrowych, miłych i rodzinnych Świąt . Wesołego Alleluja !!!