ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
skrzys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2024 11:00
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 18 razy

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: skrzys »

Dzięki, mam cichą nadzieję że forumowicze podpowiedzą jak to zrobić żeby nie było stresująco :) Jakby kto miał w podobnym terminie tam jechać to mozna coś pomyśleć o wspólnym dojeździe ja będę od Raciborza jechał :)
Awatar użytkownika
seti36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2009 18:09
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Post autor: seti36 »

Hej wczorajszy dzień zakończył się spadkiem tylko o 370 oczek w dół miejmy nadzieję ,że to się rozkręci.
Latarnik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2025 20:26
Podziękował: 15 razy

Post autor: Latarnik »

Witojta ludki no i dziś jaśnie Śl - NFZ ogłosił dla mnie wyrok :lol: :lol: Ciechocinek od 07,10 - 28.10 , a że będą już zimne noce , to może jakaś pani mnie przytuli na parkietach Ciechocinka ;) albo choć potowarzyszy na spacerkach i kawowo , caiachowo , piwnych wyjściach :lol:
Latarnik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Niestety ale NFZ nie dotrzymał SŁOWA od złożenia do wyjazdy 11 miesięcy , zawsze było krócej niż podawali a podali 10 :oops:
Awatar użytkownika
Kornelia123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 lip 2018 16:22
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Kornelia123 »

Latarnik pisze: 14 kwie 2026 21:22 Witojta ludki no i dziś jaśnie Śl - NFZ ogłosił dla mnie wyrok :lol: :lol: Ciechocinek od 07,10 - 28.10 , a że będą już zimne noce , to może jakaś pani mnie przytuli na parkietach Ciechocinka ;) albo choć potowarzyszy na spacerkach i kawowo , caiachowo , piwnych wyjściach :lol:
Gratuluję przydziału :D , coś ten Ciechocinek popularny. Koleżanka jest teraz w Ciechocinku i bardzo zajęta jest i zadowolona. Inna jedzie w od 07.10 to może się spotkacie.
A ja chciałam nad morze jechać. Nawet pisałam do NFZ i prośba nie została uwzględniona. ;)
Dwa lata temu byłam w sanatorium w październiku i była słoneczna pogoda.
Ważne jest towarzystwo na jakie trafisz i gdzie masz przydział, jakie opinie są.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kornelia123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Latarnik pisze: 14 kwie 2026 21:50 Niestety ale NFZ nie dotrzymał SŁOWA od złożenia do wyjazdy 11 miesięcy , zawsze było krócej niż podawali a podali 10 :oops:
U mnie NFZ dotrzymał słowa, nawet wcześniej jadę o parę dni, nie wiadomo od czego to zależy. Może od Pani, która wypisuje przydziały :D
skrzys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2024 11:00
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 18 razy

Post autor: skrzys »

Gratuluje Latarnik, ja wczoraj Ty dzisiaj i Ty wrocisz a ja będę się pakował :lol:
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52

Post autor: anusiaa »

Krynica Zdrój pobyt od 14 października.
Awatar użytkownika
Kornelia123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Gratulacje
Byłam w Krynicy, piękne uzdrowisko,
Pozdrawiam
Latarnik
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Kornelia123 pisze: 14 kwie 2026 22:23
Latarnik pisze: 14 kwie 2026 21:22 Witojta ludki no i dziś jaśnie Śl - NFZ ogłosił dla mnie wyrok :lol: :lol: Ciechocinek od 07,10 - 28.10 , a że będą już zimne noce , to może jakaś pani mnie przytuli na parkietach Ciechocinka ;) albo choć potowarzyszy na spacerkach i kawowo , caiachowo , piwnych wyjściach :lol:
Gratuluję przydziału :D , coś ten Ciechocinek popularny. Koleżanka jest teraz w Ciechocinku i bardzo zajęta jest i zadowolona. Inna jedzie w od 07.10 to może się spotkacie.
A ja chciałam nad morze jechać. Nawet pisałam do NFZ i prośba nie została uwzględniona. ;)
Dwa lata temu byłam w sanatorium w październiku i była słoneczna pogoda.
Ważne jest towarzystwo na jakie trafisz i gdzie masz przydział, jakie opinie są.
Pozdrawiam
Witaj dzięki wolał bym , gdzie indziej , jakieś Busko , Kudowa , Polańczyk bo w Ciecho byłem już 2 razy no ale mogło być gorzej :lol: :lol: pewnie koleżanka dostała fajniejszy ośrodek i w centrum , no chyba że jak będę biegał w koło grzybka to podoży mi nogę :lol: :lol:
ODPOWIEDZ