ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
skrzys
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 lip 2024 11:00
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 18 razy
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- Kornelia123
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 06 lip 2018 16:22
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 7 razy
Gratuluję przydziałuLatarnik pisze: 14 kwie 2026 21:22 Witojta ludki no i dziś jaśnie Śl - NFZ ogłosił dla mnie wyrok![]()
Ciechocinek od 07,10 - 28.10 , a że będą już zimne noce , to może jakaś pani mnie przytuli na parkietach Ciechocinka
albo choć potowarzyszy na spacerkach i kawowo , caiachowo , piwnych wyjściach
![]()
A ja chciałam nad morze jechać. Nawet pisałam do NFZ i prośba nie została uwzględniona.
Dwa lata temu byłam w sanatorium w październiku i była słoneczna pogoda.
Ważne jest towarzystwo na jakie trafisz i gdzie masz przydział, jakie opinie są.
Pozdrawiam
- Kornelia123
- Aktywny Kuracjusz

U mnie NFZ dotrzymał słowa, nawet wcześniej jadę o parę dni, nie wiadomo od czego to zależy. Może od Pani, która wypisuje przydziałyLatarnik pisze: 14 kwie 2026 21:50 Niestety ale NFZ nie dotrzymał SŁOWA od złożenia do wyjazdy 11 miesięcy , zawsze było krócej niż podawali a podali 10![]()
- Kornelia123
- Aktywny Kuracjusz

Witaj dzięki wolał bym , gdzie indziej , jakieś Busko , Kudowa , Polańczyk bo w Ciecho byłem już 2 razy no ale mogło być gorzejKornelia123 pisze: 14 kwie 2026 22:23Gratuluję przydziałuLatarnik pisze: 14 kwie 2026 21:22 Witojta ludki no i dziś jaśnie Śl - NFZ ogłosił dla mnie wyrok![]()
Ciechocinek od 07,10 - 28.10 , a że będą już zimne noce , to może jakaś pani mnie przytuli na parkietach Ciechocinka
albo choć potowarzyszy na spacerkach i kawowo , caiachowo , piwnych wyjściach
![]()
, coś ten Ciechocinek popularny. Koleżanka jest teraz w Ciechocinku i bardzo zajęta jest i zadowolona. Inna jedzie w od 07.10 to może się spotkacie.
A ja chciałam nad morze jechać. Nawet pisałam do NFZ i prośba nie została uwzględniona.![]()
Dwa lata temu byłam w sanatorium w październiku i była słoneczna pogoda.
Ważne jest towarzystwo na jakie trafisz i gdzie masz przydział, jakie opinie są.
Pozdrawiam