Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, Może ktoś posiada aktualne wiadomości na temat tego ośrodka. Przeglądałam stronkę i mają ciekawe oferty pobytów komercyjnych. Poszukuję pobytu w rozsądnej cenie, ale zanim się zdecyduję, chciałabym zasięgnąć opinii obecnych i byłych Kuracjuszy tego obiektu. pozdrawiam,
Ela 1 To wszystko co tu przeczytałaś jest jak najbardziej aktualne info.Jak napisałam -byłam tam w lipcu ub.roku.Dzwoniłam w tym roku by zaklepać sobie pokój i wiem że sukcesywnie wymieniają wyposażenie pokojów.Gdyby nie było tam dobrze nie jechałabym po raz trzeci.Bo sama zauważyłaś że ceny konkurencyjne.Gdybyś się zdeydowała na pobyt tam to życzę udanego wypoczynku