Ciechocinek ZNP od 22.03.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Vaskes
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2014 13:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Ciechocinek ZNP od 22.03.2014

Post autor: Vaskes »

Czy wybiera się ktoś w tym terminie do ZNP ?Jestem z mazowieckiego ,chciałabym się z kimś zabrać kto jedzie samochodem ,dorzucam się do paliwa .Proszę o kontakt :)
Długi
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2011 22:50
Staż sanatoryjny: 13

Re: Ciechocinek ZNP od 22.03.2014

Post autor: Długi »

Wyjeżdżam 22 marca rano,też z woj.mazowieckiego.Podaj konkretnie miejscowość,chodzi o to czy jest po trasie.
Vaskes
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jestem z Wyszkowa , a Ty ?Jeżeli Ci po drodze to odezwij się !Chciałabym się zabrać 22.03.2014 czy Ty tez jedziesz do ZNP? :P
Długi
Kuracjusz
Kuracjusz

Jestem z Siedlec.Przykro mi ale nie ta trasa.Osobiście byłem w ZNP w listopadzie.Teraz będę odwoził żonę,też do ZNP.Poprzednio jechałem przez Mińsk Maz-Warszawę-Płock-Włocławek.Wyjeżdżamy wcześnie,nad ranem.Jeżeli jesteś w podobnym wieku co moja żona to może razem zamieszkacie?A może Cię zabiorę? Co Ty na to?
Vaskes
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Bardzo chętnie bym się zabrała, mogę wsiąść w Warszawie albo możecie jechać przez Wyszków .Jadę do ZNP byłam tam w tamtym roku też w marcu bardzo mi tam odpowiada, więc jak miałam wybór w tym roku to też wzięłam ZNP. Proszę odezwijcie się może podam telefon to będzie łatwiej się dogadać? jak byście mnie zabrali!
Vaskes
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ja mam zarezerwowany pokój więc mi nie zależy na którą dojadę , jadę na rehabilitację w ramach prewencji .Czy twoja żona również jedzie z ZUS-u? . Ile ma lat-zresztą to nie ważne ja potrafię się dostosować i z każdym czuję się dobrze szczególnie z młodymi potrafię się dogadać. Mam 58 lat ale " młoda duchem jestem " odezwijcie się. Inaczej będę szukać innego rozwiązania. W zeszłym roku też były osoby z Siedlec młode z którymi wracałam do domu. Było bardzo fajnie i miło wspominam .
Długi
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Vaskes! Wyjeżdżamy około 2 lub 3 nad ranem.Żona też ma pobyt w ramach prewencji rentowej ZUS.Ma 47 lat.Jedziemy przez Warszawę.
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

Długi nie boisz sie żony samej puścic do sanatorium?
Długi
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Jurand ! Osobiście byłem 13 razy w sanatorium,ostatnio listopad ZNP Ciechocinek.Jeżeli też jedziesz od 22 marca do ZNP to możesz się wykazać.Powodzenia!
Vaskes
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj Długi! Widzę że jedziecie bardzo wcześnie ,to nie czas dla mnie zresztą nie mam takiej potrzeby, znalazłam już sobie dojazd do Ciechocinka też z ludźmi z Siedlec ale później 7 lub 8 godzina z Warszawy. Ale dzięki za odezwanie się i info. Mam nadzieję że poznamy się z twoją żoną na miejscu. Życzę miłej podróży :)
ODPOWIEDZ