Chrobry- Kamień Pomorski od 15.02.2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pejzam
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2011 20:15

Re: Chrobry- Kamień Pomorski od 15.02.2012

Post autor: pejzam »

Witam - obiecałam że napiszę jak było- zacznijmy od pogody- :D jak na ten okres to było względnie, Kamień Pomorski to małe miasteczko można je spacerkiem obejść w przerwie między obiadem a kolacją, pokoje z reguły 3 osobowe (2 zajęte były przez małżeństwa ) ja byłam w pokoju 3 osobowym z pełnym węzłem sanitarnym i koleżanki sanatoryjne były super.Wszystkie imprezy i wycieczki były organizowane przez biuro turystyczne Kaja właściciele biura bardzo mili ludzie.Prawie wszystkie zabiegi są na miejscu tylko basen i borowina jest poza,ale jest to niedaleko. same sanatorium jest w starym stylu nie wygląda tak ja na zdjęciach w internecie .na miejscu jest kawiarenka czynna od 18-tej do 22-drugiej.każdy wieczór chodzi po pokojach pielęgniarka.Co do wyżywienia to nie będę sie wypowiadać ;) pojedziesz zobaczysz .życzę pogody i dobrej zabawy
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Re: Chrobry- Kamień Pomorski od 15.02.2012

Post autor: barba »

Witam :P Dzięki za informacje,Mam nadzieję ,że będzie ok,tylko strasznie mało ludzi tam jezdzi,bo nikt się nie odzywa :( mam jednak nadzieję,że znajdą się chętni na majowy wyjazd.Pozdrawiam :P
ODPOWIEDZ