Dla naszego kolegi Darka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Dla naszego kolegi Darka

Post autor: forumowicz »

Dareczku niebawem zbieranie takich kwitów szybko wracaj ,bo że wrócisz do pogaduch jestem tego pewna :serce: :serce:

[ obrazek zewnętrzny ]
forumowicz

...kwiatów... :roll: ;) :oops: :lol:
ninak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2012 16:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ninak »

:serce: :serce: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

..dziś mam chwilke i zaglądnołem w stare tematy ,dzis też wszedłem i przyznaje się troszke podnioslem sie na mym schorowanym serduchu
Ileż to serdeczności w Moim kierunku...

Drodzy Forumowicze
ileż Pozytywnej energi ileż serdeczności otrzymalem od Was nie wiedząc o Waszych wpisach.

Tak 14-lutego wykonano ,kolejny zabieg ,ktory ma ,..mial pomoc mi ( coz wydolnośc spadła do ..15% )
Dzień Św Waletego rożnie dla wielu sie kojarzy mi bedzie kojarzyl sie z kolejna SZANSĄ ,az boję się ,że w niedlugim czasie MZ przestanie dotować moje kolejne zabiegi i pobyty w klinikach
( aż boję sie sprawdzic do ZIP ile kosztował ostatni zabieg i czy przekroczył magiczna kwotę ..100 000,00zł )

Tak dzięki Mojej kampani NIEBIESKA BRANSOLETKA , jak i co nie jest prawda pogorszeniu Stanu zdrowia konsylium lekarskie postanowił wszczepić mi Rolls-Royca wśrod Dyfyblilatorow-Kardiowerterow serca
Dlaczego spotaklo mnie takie wyróznienie
- Prawda jest taka ,że niestety wydolnośc spadła do wartości GRANICZNEJ a i Cała kampanię przeprowadzilem jako wolontariusz nie pobierając ni GROSZA stąd tez Forma rewanzu i nowe urządzenie jak i nowa SUPER BLIZNA !!
WAM DRODZY FORUMOWICZE dzis z perspektywy czasu a minelo ponad 30 dni Bardzo dziękuję za Słowa OTUCHY ,zdaje sobie sprawę ,że niejednokrotnie będziecie gdybym ..odszedł wspominaci mnie .
Ale aby nie zasmucać szanowne grono juz niedługo bo w PRIMA a Prilis czeka mnie kolejny fajny zabieg
( kolejny zabieg a i obawy bardzo wielkie)
dziekuje Moim Doktorom za doze Serdeczności i poniekąd wyrozumienia wszak ostatnie zabiegiwykonywane sa w fajne dni
14-02
01-04
a kolejny juz WIEM ..01-05
dziekuje za słowa otuchy ..łatwo się nie poddam
forumowicz

Darku :) Te daty takie trochę świąteczne .Niech będą one też świętem zwycięstwa dla Twojego zdrowia , czego z całego :serce: życzę .
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

:kwiat: darku :) do życzeń również się dołączam :) Trzymam kciuki za Twoje zdrowie i powodzenie w następnych zabiegach :serce:
Mniej więcej wiem o czym pisałeś, jestem po dwóch jak do tej pory i mam nadzieję, że tej trzeciej nie będzie :) :kwiat:
Zablokowany