NFZ poinformował Cie na prawie dwa miesiące wcześniej.Fajnie tak wiedzieć
Kto wie, że za 2-3 miesiące pojedzie do sanatorium
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Kto wie, że za 2-3 miesiące pojedzie do sanatorium
NFZ poinformował Cie na prawie dwa miesiące wcześniej.Fajnie tak wiedzieć
-
forumowicz
-
forumowicz
Zgadza się. Koleżanka moja składała też w NFZ w grudniu, a sami jej dali już na lutego. Nie wiem czy to były zwroty czy nie, ale ona napewno o takie nie prosiła. A więc jest to różnie. I chyba trochę mieć trzeba szczęścia.smuga pisze:Nie ma się co zastanawiaćna własnym przykładzie miałam tak różne terminy powiadamiania o wyjeździe że trudno coś wyrokować . Na przykład już w połowie grudnia 2012 na wyjazd w połowie lutego 2013, a cztery lata temu tylko na 3 tygodnie przed wyjazdem.Piszę o tych zwykłych z NFZ.Zus faktycznie ma nawet na 4-5 miesięcy przed terminem wyjazdu
-
forumowicz
Tak, Poznańkasiula pisze:Poznań milusinska?Też tak miałam zawsze....jak Ty podobnie..tylko myślalam,że w tym roku skaladałaś wniosek i już masz.Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
-
forumowicz
- serendipity
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 gru 2011 18:45
- Staż sanatoryjny: 5
Trochę szczęścia zawsze warto mieć:)milusinska pisze:Zgadza się. Koleżanka moja składała też w NFZ w grudniu, a sami jej dali już na lutego. Nie wiem czy to były zwroty czy nie, ale ona napewno o takie nie prosiła. A więc jest to różnie. I chyba trochę mieć trzeba szczęścia.smuga pisze:Nie ma się co zastanawiaćna własnym przykładzie miałam tak różne terminy powiadamiania o wyjeździe że trudno coś wyrokować . Na przykład już w połowie grudnia 2012 na wyjazd w połowie lutego 2013, a cztery lata temu tylko na 3 tygodnie przed wyjazdem.Piszę o tych zwykłych z NFZ.Zus faktycznie ma nawet na 4-5 miesięcy przed terminem wyjazdu
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Staż sanatoryjny: 4
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2