kolejka do sanatorium 2014 rok
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
-
la27
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 cze 2013 10:42
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 1
No, a im krótszy tym lepszy..stokrotka pisze:Czytam i czytam -coś w tym jest, "numerki"się "posuwają"
potem "stoją"
by w końcu "drgnąć"
-oby tak dalej
la27 pisze:No, a im krótszy tym lepszy..stokrotka pisze:Czytam i czytam -coś w tym jest, "numerki"się "posuwają"
potem "stoją"
by w końcu "drgnąć"
-oby tak dalej
![]()
![]()
![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
No to mnie zaskoczyłaśstokrotka pisze:6basia6 -mnie odesłano po 11 miesiącach od powrotu, na kolejny miesiąc oczekiwania by móc złożyć drugi wniosek.Masakra -ale tak było.U nas nie można wcześniej wysłać wniosku jak dopiero po 12 miesiącach od powrotu.Za trzy tygodnie złożę ten wniosek a potem 26 miesięcy oczekiwania --tak teraz mają wszyscy ze śląskiego.
Fakt u nas się czeka 26 miesięcy - wyjeżdżam 21.06 do Lądka.
Pozdrawiam Ewa
- seti36
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lip 2009 18:09
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 3 razy
Do ewasz no to miałaś wielkie szczęście albo przeoczyli się lub wszystko się po zmieniało od 2012 roku w NFZ-cie .Ja byłem w Lipcu 2012 w Lądku Zdroju składałem nowy wniosek w maju 2013 to tak samo mnie odesłano jak koleżankę stokrotka i dopiero w sierpniu składałem ponownie wniosek. W wrześniu przysłano że się zakwalifikowałem i dali mi numerek 97-coś tam i czas oczekiwania 26 mc.Za zdroszczę
-
forumowicz
- ewasz
- Przyjaciel forum

No to stokrotkostokrotka pisze:ewasz ! osobiście dzwoniłam z zapytaniem czy już mogę wysłać wniosek .W odpowiedzi usłyszałam że dopiero jak minie 12 miesięcy od poprzedniego powrotu.Bo inaczej odeślą.
Pozdrawiam
- ewasz
- Przyjaciel forum

6basia6 pisze:ewasz gratuluję przydziałuWracając do terminu jaki musi upłynąć od ostatniego pobytu w sanatorium, to sugeruję się tym co powiedziała mi lekarz rodzinna, a nawet potwierdziła to pismem z NFZ. Spróbuję szczęścia po to tylko, żeby czas odliczać razem z Wami
![]()
![]()
No widzisz wszystko stoi do góry nogami. Najwięcej my wpłacamy do NFZ a najdłużej musimy czekać. Rachunek coś mi się nie zgadza
Pozdrawiam cieplutko