Sanatorium Róża w Ustroniu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
romcia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 10:28

Sanatorium Róża w Ustroniu

Post autor: romcia »

Proszę oa jakieś opinie o sanatorium Róża w Ustroniu.
Może wybiera się tam ktoś w terminie od 12 października 2011 roku? Proszę pisać : romcia.[email].pl.
jalunia999
Na forum od: 27 mar 2012 19:19

Re: Sanatorium Róża w Ustroniu

Post autor: jalunia999 »

tam jadą ludzie tylko w jednym celu nie po to by się leczyć tylko k....... wiem to bo przez to rozpadlo sie moje małżeństwo a w szczególnosci przez personel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Z całym szacunkiem do Ciebie,przeanalizuj wszystko zanim zaczynasz rzucać tak ciężkie zarzuty i w dodatku robisz to na Forum wrzucając wszystkich do jednego worka.Przeżywasz ciężkie chwile i naprawdę Ci współczuję-znam to z własnych doświadczeń i podejrzewam, że nie tylko ja ,to nie jest koniec życia,uwierz świat się nie zawalił-może dla Ciebie na chwilę. Trzeba pogodzić się z tym co się stało i iść do przodu- jest to ciężkie ale uwierz realne,trzymaj się i do przodu,pozdrawiam i życzę powodzenia Andrzej 1955
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

jalunia999 pisze:tam jadą ludzie tylko w jednym celu nie po to by się leczyć tylko k....... wiem to bo przez to rozpadlo sie moje małżeństwo a w szczególnosci przez personel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam.
Juliana 999 najlepiej oskarżać kogoś i mieć żal do ludzi których nie znasz a może Twoja połówka właśnie tego chciała przecież nikt go do niczego zmuszał i wiedział co robi.To sanatorium tylko przyspieszyło rozpad małżeństwa niestety samo życie.Pozdrawiam i życzę wiary w siebie.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki