Sanatorium Róża w Ustroniu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
romcia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 10:28

Sanatorium Róża w Ustroniu

Post autor: romcia »

Proszę oa jakieś opinie o sanatorium Róża w Ustroniu.
Może wybiera się tam ktoś w terminie od 12 października 2011 roku? Proszę pisać : romcia.[email].pl.
jalunia999
Na forum od: 27 mar 2012 19:19

Re: Sanatorium Róża w Ustroniu

Post autor: jalunia999 »

tam jadą ludzie tylko w jednym celu nie po to by się leczyć tylko k....... wiem to bo przez to rozpadlo sie moje małżeństwo a w szczególnosci przez personel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Z całym szacunkiem do Ciebie,przeanalizuj wszystko zanim zaczynasz rzucać tak ciężkie zarzuty i w dodatku robisz to na Forum wrzucając wszystkich do jednego worka.Przeżywasz ciężkie chwile i naprawdę Ci współczuję-znam to z własnych doświadczeń i podejrzewam, że nie tylko ja ,to nie jest koniec życia,uwierz świat się nie zawalił-może dla Ciebie na chwilę. Trzeba pogodzić się z tym co się stało i iść do przodu- jest to ciężkie ale uwierz realne,trzymaj się i do przodu,pozdrawiam i życzę powodzenia Andrzej 1955
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

jalunia999 pisze:tam jadą ludzie tylko w jednym celu nie po to by się leczyć tylko k....... wiem to bo przez to rozpadlo sie moje małżeństwo a w szczególnosci przez personel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam.
Juliana 999 najlepiej oskarżać kogoś i mieć żal do ludzi których nie znasz a może Twoja połówka właśnie tego chciała przecież nikt go do niczego zmuszał i wiedział co robi.To sanatorium tylko przyspieszyło rozpad małżeństwa niestety samo życie.Pozdrawiam i życzę wiary w siebie.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mam wielką prośbę do wszystkich forumowiczów nie znęcajcie się nad nią-przeżywa cieżkie chwile i należy jej pomóc a nie kopać-bardzo proszę z wyczuciem ,pozdrawiam
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Julunia masz święta racje :P Ja byłam już 12 razy w sanatorium i na różne rzeczy się napatrzyłam,ale do tego potrzeba dwojga. Ja zawsze miałam super towarzystwo i do dzisiaj utrzymuje kontakty,prawie z wszystkimi i nie oznacza to ,że ktoś kogoś zdradzał. Chodziliśmy na wycieczki i potańczyć,pograć w karty i czas super upłynął. Nie ładnie tak wszystkich mierzyć jedna miarką. Pozdrawiam :D
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

andrzej1955 pisze:Mam wielką prośbę do wszystkich forumowiczów nie znęcajcie się nad nią-przeżywa cieżkie chwile i należy jej pomóc a nie kopać-bardzo proszę z wyczuciem ,pozdrawiam
Andrzeju ja się nie znęcam jedynie mogę współczuć bo nikt tu nie zawinił oprócz męża.Zresztą sama osobiście jadę do Ustronia właśnie do Róży we wrześniu to będę mogła ocenić to sanatorium.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

może nieodpowiednio się wyraziłem ale wiem co czuje i chciałem to trochę złagodzić, trochę zrozumienia od kobiet dla kobiety -pozdrawiam
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2012 22:36
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Andrzej111 »

jalunia999 pisze:tam jadą ludzie tylko w jednym celu nie po to by się leczyć tylko k....... wiem to bo przez to rozpadlo sie moje małżeństwo a w szczególnosci przez personel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uff! Wtoczyłaś najcięższe działa i strzelasz na oślep. Przecież za zachowania ludzi nie odpowiada sanatorium. Byłem również w ub, miesiącu w sanatorium, wprawdzie w Busku ale zjawisk o jakich piszesz nie zaobserwowałem. Towarzyskie spotkania, tańce czy kawa lub piwko nie ma nic wspólnego z k.....m. Cale szczęście, że nie masz pretensji do NFZ.
BeciaN66
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2011 18:33

Post autor: BeciaN66 »

Witajcie.Ja byłam w sanatorium "Róża" w Ustroniu w listopadzie zeszłego roku.Było wspaniale.To tylko od nas samych zależy jak spędzimy czas pobytu w uzdrowisku.Ja bardzo mile wspominam te 24 dni pobytu i to przemiłe towarzystwo z którym spędzałam wolny czas.Uważam,że wyjście na spacer, wypicie wspólnie kawy nawet w pokoju nie są niczym złym ,wręcz przeciwnie pozwala miło i towarzysko spędzić turnus sanatoryjny.Nie wolno wszystkich wkładać do jednego worka i psuć opinię tym,którzy nic złego w sanatorium nie czynią ,a przyjechali w celu podreperowania swojego zdrowia.W Róży są dobre warunki, fajne zabiegi i mili terapeuci.Polecam to sanatorium.
ODPOWIEDZ