Kołobrzeg Etna - Weneda

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 17:47
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kołobrzeg Etna - Weneda

Post autor: aga76 »

Witaj zen
Dzieki za pozdrowionka mi kołobrzeg również jest znany dzieli mnie tylko 50 km ja jestem z zachodniopomorskiego.
Napewno wolałabym pojechać w góry nio ale cóż morze o tej porze roku jest piękne także napewno nie będziemy się nudzić.
Pozdrowionka dla wszystkich
Aga
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

kruszynka1958 pisze:Witam zen bardzo dziękuję ,własnie nigdy nie byłam w Kołobrzegu i powinnam się tam chyba wybrać tak poza planami sanatoryjnymi ;) :)
Kruszynka musisz wybrać się koniecznie najlepsze pory roku nad morzem to jesień lub wiosna chociaż zimą też jest pięknie.
Ja nie lubie jeździć tylko latem za dużo ludzi i bardzo tłoczno na plaży ale to zależy od gustu.
Latem i wiosną jest też dobrze przyjechać do Mielna, także zapraszam nad nasze Polskie morze.
Pozdrawiam Aga
forumowicz

Post autor: forumowicz »

aguś znam morze nasze cudowne :) a do Kołobrzegu ,muszę sie wybrać zapewne mógłby być to przełom wrzesień/pażdziernik :)
zen
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2012 21:00

Post autor: zen »

Witajcie,lukas obadamy to co prosisz.Dziwię sie że miałeś możliwość wyboru terminu.Ja prosiłem o miejsce z basenem,sympatyczna pani z naszego ZUS zaproponowała Kołobrzeg i Dziwnówek,wybrałem Kołobrzeg chociaz basen nie na miejscu tylko w Bałtyku(to sanatorium,godne polecania-pełny wypas).Kruszynka polecam w ciemno.Pozdrawiam,aga przywież dobrą pogodę
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

W wałbrzyskim oddziale ZUS pracują bardzo miłe Panie, z któymi można załatwić to i owo. Chciały mnie oczywiście wysłać gdzie indziej, ale powiedziałem, że byłęm już w Długopolu i w Szczawnie, a teraz chce wyjechać w Polskę :D I dało radę :D A termin tak odległy, bo tak jak już wcześcniej pisałem, wcześniej nie mogłem wyjechać daleko.
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witajcie
Kruszynka to cieszę sie, że byłaś nad naszym morzem. Miesiące który wybrałaś są jak najbardziej trafne nie ma już tłumów ludzi a i pogoda powinna być jeszcze nienajgorsza.
Zen dla ciebie postaram się przywieść jak najwięcej słońca na cały nasz turnus :)
Pozdrawiam Aga
forumowicz

Witaj Agusia pozwolę sobie zapytać Ciebie po powrocie ,o namiary na fajny obiekt/z dostepem do inhalacjii? hm/ chetnie też z basenem ,muszę sie wybrać tam z c órką ,dorosłą bardzo ;) ma kłopoty z gardełkiem typowe laryngologiczne.Ponieważ mieszka gdzieś w swiecie w bardzo goracym klimacie i na dodatek nad morzem ,ciagle ma kłopoty laryngologiczne.
Oczywiscie zasięgniemy wczesniej opinii laryngologa ,ale podpowiedż w jakim obiekcie są tego typu zabiegi ,będzie dla nas bardzo cenna.
Wszystkim odpoczywającym ;) :) w sanatoriach życzę dużo zdrówka i miłych zabaw :lol:
kruszynka
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj kruszynka nie ma problemu jak tylko się dowiem co i jak napisze po powrocie do ciebie.
Dużo zdrówka tobie i córci życzę.
Pozdrawiam Aga
zen
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2012 21:00

Post autor: zen »

Witajcie,aga dzieki za obiecane słońce,przyda się bo dobre zdjecia można zrobić i pozytywnie nastraja.Kruszynka w sanatorium Bałtyk na pewno mają zabiegi których szukasz,a położenie najlepsze z możliwych.Pozdrawiam
forumowicz

Witaj Zen ,bardzo Ci dziękuję za podpowiedż :) na pewno te inf mi się przydadzą .
pozdrawiam i miłego dnia :)
ODPOWIEDZ