Kołobrzeg Etna - Weneda

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 17:47
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kołobrzeg Etna - Weneda

Post autor: aga76 »

Witaj zen
Słońce zawsze się przyda nie tylko do robienia zdjęć ale także na dłuzsze spacery, o jedno się tylko matrwię, że moze być silny wiatr a za tym idzie chłodniejsza temperatura. Ale nie da sie w końcu mieć wszystkiego na raz bo byłoby za dobrze hehhe.
Myślę że dobre towarzystwo wystarczy i wiatr wtedy nie bedzie nam przeszkadzał.
Pozdrawiam Aga :)
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2011 19:38

Post autor: sewa »

Jadę do Etny 22,06[turnus zaczyna się od 21 06]trochę się spóźnię.Mam nadzieje że pogoda nam wynagrodzi niedostatki. :roll: Właściwie to dla mnie w sanatorium najważniejsze jest spotkanie ciekawych ludzi.[Takich do pogadania i do spacerów]Do tej pory miałam szczęście to myślę że i tym razem spędzę ten czas miło i przyjemnie. :lol:
Tojka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2012 19:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Tojka »

Jadę do Wenedy od 30 lipca (z ZUSU)
Proszę napiszcie po powrocie jak było.
Szczególnie chodzi mi o porady typu jak sie urzadzić :) , żeby nie było najgorzej.
Które pokoje sa w miarę fajne, bo pewnie jak wszędzie jest różny standart.
Nooooo chodzi mi o praktyczne rady.
Pozdrawiam i zycze miłego pobytu.
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

sewa pisze:Jadę do Etny 22,06[turnus zaczyna się od 21 06]trochę się spóźnię.Mam nadzieje że pogoda nam wynagrodzi niedostatki. :roll: Właściwie to dla mnie w sanatorium najważniejsze jest spotkanie ciekawych ludzi.[Takich do pogadania i do spacerów]Do tej pory miałam szczęście to myślę że i tym razem spędzę ten czas miło i przyjemnie. :lol:
Ja również jadę do Etny na turnus rozpoczynający się 21 czerwca. Z jakiego rejonu Polski jedziesz :?:
zen
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2012 21:00

Post autor: zen »

Witaj,aga.Pogoda faktycznie sie popsuła,trzeba zabrac cichy na różną,oby tylko snieg nie padał bo będzie plucha.Pozdrawiam i życze wesolych Swiąt
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj zen :)
Tak masz racje zrobiło sie bardzo chłodno ciepłe ciuchy to podstawa ja sie zastanawiam nad zimowa kurtką i chyba ją wezmę bo od morze wieje jeszcze bardziej. Obserwując pogodę to właśnie od 10 ma się zrobić cieplej ale to też nie jest pewne na 100%.
Dzięki za życzonka Tobie też życzę Zdrowych i Wesołych Świąt :) :)
Pozdrawiam serdecznie Aga :)
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Tojka pisze:Jadę do Wenedy od 30 lipca (z ZUSU)
Proszę napiszcie po powrocie jak było.
Szczególnie chodzi mi o porady typu jak sie urzadzić :) , żeby nie było najgorzej.
Które pokoje sa w miarę fajne, bo pewnie jak wszędzie jest różny standart.
Nooooo chodzi mi o praktyczne rady.
Pozdrawiam i zycze miłego pobytu.
Witaj Tojka :)
Napewno jak tylko wrócę opiszę ci jaki to ośrodek, jakie były zabiegi, jedzenie itd
Dzięki za życzonka tobie też zyczę przyjemnego i miłego wypoczynku :)
Pozdrawiam Aga
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2011 19:38

Post autor: sewa »

Jadę z Poznanie do Wenedy niestety z powodów rodzinnych spóźniam się na turnus.Czy ktoś wie; gdzie można znaleźć miejsce do parkowania w miarę tanio?
bolencyja
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2012 18:15

Post autor: bolencyja »

Do Venedy jadę 22.05. Czytałam podzielone opinie o ośrodku. Jestem optymistką :P
Czy ktoś może jedzie w tym terminie? Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy ;)
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: magaziata »

sewa pisze:Jadę z Poznanie do Wenedy niestety z powodów rodzinnych spóźniam się na turnus.Czy ktoś wie; gdzie można znaleźć miejsce do parkowania w miarę tanio?
Witaj,tani parking u księdza za płotem, obok kościoła, sympatyczny Pan który tam pilnuje, a cena?, ja za cały turnus zapłaciłam 110 zł, miłego wypoczynku, i pięknej pogody pozdrawiam
ODPOWIEDZ