Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj zen
Słońce zawsze się przyda nie tylko do robienia zdjęć ale także na dłuzsze spacery, o jedno się tylko matrwię, że moze być silny wiatr a za tym idzie chłodniejsza temperatura. Ale nie da sie w końcu mieć wszystkiego na raz bo byłoby za dobrze hehhe.
Myślę że dobre towarzystwo wystarczy i wiatr wtedy nie bedzie nam przeszkadzał.
Pozdrawiam Aga
Jadę do Etny 22,06[turnus zaczyna się od 21 06]trochę się spóźnię.Mam nadzieje że pogoda nam wynagrodzi niedostatki. Właściwie to dla mnie w sanatorium najważniejsze jest spotkanie ciekawych ludzi.[Takich do pogadania i do spacerów]Do tej pory miałam szczęście to myślę że i tym razem spędzę ten czas miło i przyjemnie.
Jadę do Wenedy od 30 lipca (z ZUSU)
Proszę napiszcie po powrocie jak było.
Szczególnie chodzi mi o porady typu jak sie urzadzić , żeby nie było najgorzej.
Które pokoje sa w miarę fajne, bo pewnie jak wszędzie jest różny standart.
Nooooo chodzi mi o praktyczne rady.
Pozdrawiam i zycze miłego pobytu.
sewa pisze:Jadę do Etny 22,06[turnus zaczyna się od 21 06]trochę się spóźnię.Mam nadzieje że pogoda nam wynagrodzi niedostatki. Właściwie to dla mnie w sanatorium najważniejsze jest spotkanie ciekawych ludzi.[Takich do pogadania i do spacerów]Do tej pory miałam szczęście to myślę że i tym razem spędzę ten czas miło i przyjemnie.
Ja również jadę do Etny na turnus rozpoczynający się 21 czerwca. Z jakiego rejonu Polski jedziesz
Witaj zen
Tak masz racje zrobiło sie bardzo chłodno ciepłe ciuchy to podstawa ja sie zastanawiam nad zimowa kurtką i chyba ją wezmę bo od morze wieje jeszcze bardziej. Obserwując pogodę to właśnie od 10 ma się zrobić cieplej ale to też nie jest pewne na 100%.
Dzięki za życzonka Tobie też życzę Zdrowych i Wesołych Świąt
Pozdrawiam serdecznie Aga
Tojka pisze:Jadę do Wenedy od 30 lipca (z ZUSU)
Proszę napiszcie po powrocie jak było.
Szczególnie chodzi mi o porady typu jak sie urzadzić , żeby nie było najgorzej.
Które pokoje sa w miarę fajne, bo pewnie jak wszędzie jest różny standart.
Nooooo chodzi mi o praktyczne rady.
Pozdrawiam i zycze miłego pobytu.
Witaj Tojka
Napewno jak tylko wrócę opiszę ci jaki to ośrodek, jakie były zabiegi, jedzenie itd
Dzięki za życzonka tobie też zyczę przyjemnego i miłego wypoczynku
Pozdrawiam Aga
Do Venedy jadę 22.05. Czytałam podzielone opinie o ośrodku. Jestem optymistką :P
Czy ktoś może jedzie w tym terminie? Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy ;)
sewa pisze:Jadę z Poznanie do Wenedy niestety z powodów rodzinnych spóźniam się na turnus.Czy ktoś wie; gdzie można znaleźć miejsce do parkowania w miarę tanio?
Witaj,tani parking u księdza za płotem, obok kościoła, sympatyczny Pan który tam pilnuje, a cena?, ja za cały turnus zapłaciłam 110 zł, miłego wypoczynku, i pięknej pogody pozdrawiam