Tendencyjny artykuł o sanatoriach na Onecie
-
forumowicz
Re: Tendencyjny artykuł o sanatoriach na Onecie
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
kruszynka pisze:Czym?Opiniami wszystkich tam piszących? Może Pani dziennikarka nie ,ale jesli taki artykuł poróznia ludzi w małżeństwach i innych zwiazikach to to nie jest do akceptowania.
Na temat wielu mediow a szczególnie Onetu mam swoją ( nie upublicznianą ) opinię.
Mają jeden plus - informują szybko.
Ale z jakością - jak sami widzimy - musimy uporać się dopiero wtedy - jak nas ubodzie...
kruszynka pisze:
ale jesli taki artykuł poróznia ludzi w małżeństwach i innych zwiazikach to to nie jest do akceptowania.
takich artykułów - dzielących - jest za dużo...
ale - dość swobodniejszy internet - jest szansą na przelamanie się drogą wykazania - wręcz wskazania palcem - owych dzielących...
dziennikarzy - jeśli można ich tak jeszcze nazwać ...
zasadniczo jest jedyna droga - zabrania ze sobą niedowiarka ...kruszynka pisze:
Wiesz ile osób nie pojedzie bo maż kub żona podetknie ten art z drukarki swojemu partnerowi? Wiem poniewaz słucham czasami takich opowiesci i wiesz co kolego szlag mnie trafia.A pokorny zdominowany partner ma łzy w oczach bo niepoważnego małzonka opinia w oparciu czesto o takie wypociny ,powoduje embargo na konieczny wyjazd ,tak konieczny,ze wzgledu na stan zdrowia.
bo jak odmówi - to po prostu jest egoistą a na to już nie ma farmaceutyku....
i generalnie - trzeba samemu wykazać się swoistym egoizmem - jak tańcuje o własne a przez innych niedoceniane - zdrowie
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Dzieki Bogu,że mój mąż tez bywał w sanatorium
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Iwciuiwcia pisze:Nie zawsze małżonkowie mają mozliwość wspólnego wyjazdu do sanatorium.Z bardzo róznych powodow, najczęściej zawodowych,ale też i zdrowotnych.A wtedy jak przekonać druga osobę by zaprzestala wierzyc w te bajki![]()
Dzieki Bogu,że mój mąż tez bywał w sanatorium( dotychczas wyjazdy osobne ).I wie jak jest naprawdę.W przeciwnym razie, po przeczytaniu "czegoś takiego" dostałabym z miejsca ZAKAZ.
![]()
![]()
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
To niezdrowe
A tak na powaznie, to jasne, że zaufanie jest podstawą związku.I dzieki niemu, własnie, jezdzimy z męzem osobno