Kołobrzeg Etna - Weneda

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2011 19:38

Re: Kołobrzeg Etna - Weneda

Post autor: sewa »

Dziękuje za informacje z parkingu na pewno skorzystam.Pozdrowionka
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

Sewa, a więc do zobaczenia na miejscu :D Ja jadę z Dolnego Śląska :D
bolencyja
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2012 18:15

Post autor: bolencyja »

Bład nie 22.05 tylko 28.05 wyjazd :P
ewik64
Na forum od: 04 kwie 2012 21:42

Post autor: ewik64 »

Byłam w Etnie na przełomie lutego i marca 2012r. (skierowanie z ZUS-u). Muszę pochwalić sanatorium. W pokoju czysto, jest czajnik i szklanka. Do dyspozycji jeden ręcznik i prześcieradło do zabiegów. Jedzenie bardzo smaczne (obiady pycha!). W pierwszym dniu nie trzeba wcale stać długo w kolejce do lekarza. U nas było ich trzech. Po rozmowie i wglądzie do dokumentacji przepisują zabiegi. Jeśli się okaże,że jakiś nam nie odpowiada to można zmienić na inny. Pielęgniarka jest 24/dobę, a lekarz w wyznaczonych godzinach. Na holu dostęp do Internetu. Na samej górze restauracja z widokiem na morze. Obok Etny kościół, park. Blisko do portu (jakieś 5 min.) Jeśli ktoś chce poznać Kołobrzeg powinien sprawdzić w sanatorium Bałtyk kiedy można z przewodnikiem zwiedzić miasto (trzeba dołączyć się do grupy kuracjuszy z Bałtyku). W punkcie informacyjnym koło dworca PKP polecam wziąć plan miast i inne ulotki- informacje o tym co dzieje się w Kołobrzegu (są za darmo). Z chęcią pojechałabym tam jeszcze raz!!!
bozena57
Na forum od: 02 kwie 2012 12:53

Post autor: bozena57 »

czytam wasze wpisy i nie mogę się doczekać... :D :D :D :D :D tylko z łodzi mały problem z dojazdem-nie ma bezpośredniego połączenia pkp do kołobrzegu :( muszę wybrać coś najbardziej dogodnego...to mój pierwszy wyjazd do sanatorium, większość z was to już stali bywalcy, a raczej okresowi bywalcy:-) pozdrawiam was ciepło
bolencyja
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2012 18:15

Post autor: bolencyja »

Nie martw się Bożenka , nie ma znaczenia ktory raz jedziesz. Dasz radę :D
zen
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2012 21:00

Post autor: zen »

Witaj Aga,ale mamy pogodę, zazdroszczę tym co jadą w czerwcu.Mimo tego jestem dobrej myśli.Serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

Ja jadę do Wenedy 21 czerwca :D Wybiera się ktoś w tym terminie :?:
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 17:47
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aga76 »

zen pisze:Witaj Aga,ale mamy pogodę, zazdroszczę tym co jadą w czerwcu.Mimo tego jestem dobrej myśli.Serdecznie pozdrawiam
Witaj zen :)
Nie ma co sie martwić na zapas ponoć po świętach ma się zobić o wiele cieplej także głowa do góry będzie dobrze.
Pozdrawiam Aga :)
opalsg@wp.pl
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 kwie 2012 21:56

Post autor: opalsg@wp.pl »

czytam te wszystkie biedolenia na temat etny wenedy to tak jak z przyslowiem do dupy baletnicy to przeszkadza rabek spudnicy rozmawialem zludzmi z wielkopolski ktorzy tam byli latem i mowili ze bylo super wypoczeli obsluga mila zabiegi dobre a wiadomo jak ktos ma moze sklonnosci bulimi to nik tu nie pomoze pozdrawiam wszystkich
ODPOWIEDZ