ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
tanare
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2014 19:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: tanare »

ewasz pisze:Witaj Tanare :kwiat:
Wniosek wysłałam 12 kwietnia 2012 r. w NFZ zarejestrowana zostałam 19 kwietnia 2012 r. Przydział w przeglądarce przy nr 3800 został wyświetlony 20 marca 2014 r. co czyni 23 miesiące. Wyjazd do sanatorium mam od 21 czerwca br. co w sumie daje 26 miesięcy i jeden tydzień od zarejestrowania w NFZ do wyjazdu.
Pozdrawiam :kwiat:
Napisz prosze gdzie dostalas przydzial bo w sumie to tez ma znaczenie.Ja wstepnie mam nad morze ale nic wiecej :?: .Bardzo dziekuje :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Żadna tajemnica - do Lądka-Zdroju sanatorium JAN :kwiat:
Zachęcam do poczytania forum, można wielu przydatnych rzeczy się dowiedzieć :kwiat:
tanare
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2014 19:21
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: tanare »

ewasz pisze:Żadna tajemnica - do Lądka-Zdroju sanatorium JAN :kwiat:
Zachęcam do poczytania forum, można wielu przydatnych rzeczy się dowiedzieć :kwiat:

:kwiat: Dziekuje za info Lądek jest super bylam 2 razy w Rybniczance to chyba kolo Jana i w Wojciechu.Zabiegi sa b. dobre.Zyczę milego pobytu i skutecznych zabiegow. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

tanare pisze:
ewasz pisze:Żadna tajemnica - do Lądka-Zdroju sanatorium JAN :kwiat:

:kwiat: Dziekuje za info Lądek jest super bylam 2 razy w Rybniczance to chyba kolo Jana i w Wojciechu.Zabiegi sa b. dobre.Zyczę milego pobytu i skutecznych zabiegow. :kwiat: :kwiat:
Dziekuję :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam kolejkowiczów :kwiat: Wszyscy już wyjeżdżają , już się pakują :D gratuluję .......a z kim ja tu w tej kolejce te dwa lata będę spędzać :?: Samej smutno :(
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

smuga pisze:Witam kolejkowiczów :kwiat: Wszyscy już wyjeżdżają , już się pakują :D gratuluję .......a z kim ja tu w tej kolejce te dwa lata będę spędzać :?: Samej smutno :(
Hej! nie smuć się-jeszcze jestem ja.Czekam na potwierdzenie mojego miejsca w kolejce.Jak dostanę "numerek" to obie będziemy odliczały całe 26 miesięcy .Czy masz już numerek ? :lol:
forumowicz

Numerek mam ....ale strach wymieniać tą liczbę :lol: :lol: zaczynałam na około 102000 :shock: teraz już zeszłam na pięciocyfrową :lol: :lol: Reumatologia :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Życzę wytrwałości w czekaniu :kwiat:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

ŚLĄSKI NFZ - kolejka kiedyś się skończy

Post autor: jacky6 »

smuga pisze:Witam kolejkowiczów :kwiat: Wszyscy już wyjeżdżają , już się pakują :D gratuluję .......a z kim ja tu w tej kolejce te dwa lata będę spędzać :?: Samej smutno :(
pozwolę sobie towarzyszyć pod tabliczką z grafem NFZ...
nie tak zaś długo, ale przyjdą wkrótce zmiennicy...
...
aczkolwiek ktoś nasypał piasku do maszynki liczącej w Katowicach i miele ona w ostatnich kilku dniach z prędkością wskazującą na zagrożenie przydziałem nie w wymiarze początkowym a było 26 miechów ale w odwróconych cyfrach, czyli 62 miechy...
...
zabrakło w Katowicach kasy czy urzędniczki podjęły się przeprowadzić włoski strajk ?
...

:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

;) jacky6 :lol: oby to nie było proroctwem :roll: 62....Może w tej sytuacji :mrgreen: wart będzie zawalczyć o zwroty :!: :!:
ODPOWIEDZ