Napisz prosze gdzie dostalas przydzial bo w sumie to tez ma znaczenie.Ja wstepnie mam nad morze ale nic wiecejewasz pisze:Witaj Tanare![]()
Wniosek wysłałam 12 kwietnia 2012 r. w NFZ zarejestrowana zostałam 19 kwietnia 2012 r. Przydział w przeglądarce przy nr 3800 został wyświetlony 20 marca 2014 r. co czyni 23 miesiące. Wyjazd do sanatorium mam od 21 czerwca br. co w sumie daje 26 miesięcy i jeden tydzień od zarejestrowania w NFZ do wyjazdu.
Pozdrawiam
ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
tanare
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 06 kwie 2014 19:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Zachęcam do poczytania forum, można wielu przydatnych rzeczy się dowiedzieć
Pozdrawiam
-
tanare
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 06 kwie 2014 19:21
- Staż sanatoryjny: 6
ewasz pisze:Żadna tajemnica - do Lądka-Zdroju sanatorium JAN![]()
Zachęcam do poczytania forum, można wielu przydatnych rzeczy się dowiedzieć![]()
Pozdrawiam
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Dziekujętanare pisze:ewasz pisze:Żadna tajemnica - do Lądka-Zdroju sanatorium JAN![]()
Zachęcam do poczytania forum, można wielu przydatnych rzeczy się dowiedzieć![]()
Pozdrawiam
Dziekuje za info Lądek jest super bylam 2 razy w Rybniczance to chyba kolo Jana i w Wojciechu.Zabiegi sa b. dobre.Zyczę milego pobytu i skutecznych zabiegow.
![]()
-
forumowicz
Hej! nie smuć się-jeszcze jestem ja.Czekam na potwierdzenie mojego miejsca w kolejce.Jak dostanę "numerek" to obie będziemy odliczały całe 26 miesięcy .Czy masz już numerek ?smuga pisze:Witam kolejkowiczówWszyscy już wyjeżdżają , już się pakują
gratuluję .......a z kim ja tu w tej kolejce te dwa lata będę spędzać
Samej smutno
-
forumowicz
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
ŚLĄSKI NFZ - kolejka kiedyś się skończy
pozwolę sobie towarzyszyć pod tabliczką z grafem NFZ...smuga pisze:Witam kolejkowiczówWszyscy już wyjeżdżają , już się pakują
gratuluję .......a z kim ja tu w tej kolejce te dwa lata będę spędzać
Samej smutno
nie tak zaś długo, ale przyjdą wkrótce zmiennicy...
...
aczkolwiek ktoś nasypał piasku do maszynki liczącej w Katowicach i miele ona w ostatnich kilku dniach z prędkością wskazującą na zagrożenie przydziałem nie w wymiarze początkowym a było 26 miechów ale w odwróconych cyfrach, czyli 62 miechy...
...
zabrakło w Katowicach kasy czy urzędniczki podjęły się przeprowadzić włoski strajk ?
...
-
forumowicz