Duszniki Zdrój Jan Kazimierz
Re: Duszniki Zdrój Jan Kazimierz
-
forumowicz
Nikanika731207 pisze:Już był taki problem z płaceniem . Jeżeli jest to skierowanie poszpitalne to nie ma opłaty klimatycznej , sama niedawno z takiego wróciłam i nawet pielęgniarka na początku uprzedzała że za nic nie płacę ( oprócz telewizora) . Całość pobytu pokrywa NFZ. W przypadku zwykłego sanatorium opłata oczywiście jest pobierana. Pozdrawiam
Właśnie tak przypuszczałam że tym się różnią. Co innego poszpitalne a co innego jak się jedzie w ramach urlopu.
-
forumowicz
Nie tylko tym , różnią się jeszcze długością oczekiwania na przydział. Poszpitalne dostaje się dużo szybciej od tego normalnego. I oczywiście tym że poszpitalne jest w ramach zwolnienia , a tamto w ramach urlopu ale to już wieszmilusinska pisze:Nikanika731207 pisze:Już był taki problem z płaceniem . Jeżeli jest to skierowanie poszpitalne to nie ma opłaty klimatycznej , sama niedawno z takiego wróciłam i nawet pielęgniarka na początku uprzedzała że za nic nie płacę ( oprócz telewizora) . Całość pobytu pokrywa NFZ. W przypadku zwykłego sanatorium opłata oczywiście jest pobierana. Pozdrawiam![]()
![]()
Właśnie tak przypuszczałam że tym się różnią. Co innego poszpitalne a co innego jak się jedzie w ramach urlopu.
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz