Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witajcie, Gosica 33 ja tu nie piorę, no chyba że coś tam na szybko zawsze trzeba miska i dawaj Nie wszystkie pokoje mają balkony , jak dla mnie Beskid jest ok w końcu to nie mój dom tylko zamieszkałam tu na określony czas i warunki są zadawalające , towarzystwo również Pozdrawiam
marylka1 pisze:Czy jest dieta lekkostrawna dla osób mających problem z przewodem pokarmowym? Czy każdy pokój jest z balkonem? Pozdrawiam
Jest dieta lekkostrawna oraz cukrzycowa. Niestety nie wiem z kim się te sprawy omawia gdyż z nich nie korzystam. Balkony są w zdecydowanej większości pokoi, niestety jest kilka od strony północnej "bezbalkonowych". Pozdrawiam
Gosica 33 i Renata 14 dzięki za odpowiedź. Dzisiaj dostałam wezwanie na komisję. Jadę 16 i wszystko się wyjaśni , czy mi przyznają sanatorium, czy odprawią z kwitkiem do domu . Pozdrawiam serdzecznie
Sesil ... czyli taki taki diabeł straszny jak go niektórzy wymalowali . Każdy ma inne oczekiwania. . Cieszę się, że jesteś zadowolona, oby tak dalej. Życzę skutecznej rehabilitacji, super towarzystwa i mnóstwo słoneczka . Pozdrawiam
marylka1 pisze:Czy jest dieta lekkostrawna dla osób mających problem z przewodem pokarmowym? Czy każdy pokój jest z balkonem? Pozdrawiam
Jest dieta lekkostrawna oraz cukrzycowa. Niestety nie wiem z kim się te sprawy omawia gdyż z nich nie korzystam. Balkony są w zdecydowanej większości pokoi, niestety jest kilka od strony północnej "bezbalkonowych". Pozdrawiam
No dziekuję za odpowiedź. Ciesze się , że są takie diety. W sanatoriach w których byłąm to na pierwszej wizycie u lekarza zgłaszałam i zawsze lekarz przyznawał. Gorzej było z realizacją tzn bywało, że musiałam się przypominać. Słoneczka życzę