Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ando pisze:W dniach 06.06-27.06 jadę do KRYNICY-ZDRÓJ, PARK ROMANA NITRIBITTA 6, może jakieś opinie o tym sanatorium.
Witaj Ando na forum Załóż sobie nowy temat w dziale Sanatoria - http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewforum.php?f=4 Na pierwszej stronie forum .Tam na pewno ktoś odpowie na Twoje pytania .Tu w tym dziale popisujemy na temat kolejki i przesuwających się numerków .Pozdrawiam świątecznie
witajcie na tym forum czekający i wyjeżdżający mój numerek po tygodniu spadł o 930 na razie ładnie schodzą numerki, a co dalej to czas pokaże....mój numerek jest bardzo wysoki bo aż 85277 tak liczę ze pojadę 2016 ale myślę ze z wami szybko czas mi zleci pozdrawiam i życzę zdrowych spokojnych świąt....
A ja miałam numerek 22tys.i jadę w poniedziałek do Krynicy Zdrój (Continental) a moje koleżanki mają 12 tys i 16 tys. i nadal czekają. Także nie zawsze to przesuwanie się numerków ma takie znaczenie.
Pozdrawiam Bietka
Ando łatwiej będzie szukać opinii o tym sanatorium jak podasz jego nazwę tzn. Continental Krynica Zdrój ( właśnie za dwa dni tam będę, a byłam tam też w 2001 roku). Pokoje głównie przypominają lata świetności za Gierka, tylko jedno piętro po remoncie, ale nie jest tragicznie. Nowy basen wewnątrz, dobra opieka lekarska i medyczna, dobra baza zabiegowa, jedzenie nie najgorsze jak to w sanatorium, położenie w centrum, reszta zależy od towarzystwa i nastawienia.
Pozdrawiam
Krystyna60 pisze:witajcie na tym forum czekający i wyjeżdżający mój numerek po tygodniu spadł o 930 na razie ładnie schodzą numerki, a co dalej to czas pokaże....mój numerek jest bardzo wysoki bo aż 85277 tak liczę ze pojadę 2016 ale myślę ze z wami szybko czas mi zleci pozdrawiam i życzę zdrowych spokojnych świąt....
Witaj Krystyna60 u mnie w tym tygodniu spadło 933 numerki tak więc dalej cię gonie obecnie mój numerek 96577 oj jeszcze długo nam przyjdzie czekać ale na tym forum przyjemnie czekać z takimi miłymi i fajnymi forumowiczami pozdrawiam wszystkich oczekujących na numerek i tych z numerkami i życzę zdrowych i spokojnych świąt
smuga pisze:Witam Ja na pewno dotrzymam Ci towarzystwa mam numerek powyżej 90000 wiec poczekamy sobie razem do 2016 .Życzę spokojnych radosnych świąt
witam smuga bardzo się cieszę ze dotrzymasz mi towarzystwa być może razem pojedziemy się leczyć ty ja i renia54 mamy podobne numerki i z tego samego funduszu, no to czekamy na rok 2016..... chyba ze załapiemy się ze zwrotów pozdrawiam jeszcze ze świątecznego popołudnia