kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: forumowicz »

Ando pisze:W dniach 06.06-27.06 jadę do KRYNICY-ZDRÓJ, PARK ROMANA NITRIBITTA 6, może jakieś opinie o tym sanatorium.
Witaj Ando na forum :kwiat: Załóż sobie nowy temat w dziale Sanatoria - http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewforum.php?f=4 Na pierwszej stronie forum .Tam na pewno ktoś odpowie na Twoje pytania .Tu w tym dziale popisujemy na temat kolejki i przesuwających się numerków .Pozdrawiam świątecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

iwcia pisze:Ewasz :D dzieki. :kwiat: Ale u nas w dolnośląskim raczej wszyscy dostaja przydziały z niskim numerem, np.840.
A mi jeszcze daleko do tego ;)
:kwiat:
No tak "Iwcia" to jeszcze masz troszkę numerków do pokonania :roll:
Pozdrawiam świątecznie :kwiat:
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

witajcie na tym forum czekający i wyjeżdżający ;) mój numerek po tygodniu spadł o 930 na razie ładnie schodzą numerki, a co dalej :?: :?: to czas pokaże....mój numerek jest bardzo wysoki bo aż 85277 tak liczę ze pojadę 2016 :shock: ale myślę ze z wami szybko czas mi zleci :serce: :serce: pozdrawiam i życzę zdrowych spokojnych świąt....
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Witaj Krystyna60 :kwiat:
Na Naszym Forum masz to zagwarantowane, że czas szybciej zleci :lol:
Pozdrawiam świątecznie :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam :D Ja na pewno dotrzymam Ci towarzystwa ;) mam numerek powyżej :shock: 90000 :lol: :lol: wiec poczekamy sobie razem do 2016 .Życzę spokojnych radosnych świąt :kwiat: :kwiat:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

A ja miałam numerek 22tys.i jadę w poniedziałek do Krynicy Zdrój (Continental) a moje koleżanki mają 12 tys i 16 tys. i nadal czekają. Także nie zawsze to przesuwanie się numerków ma takie znaczenie.
Pozdrawiam Bietka :kwiat:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Ando łatwiej będzie szukać opinii o tym sanatorium jak podasz jego nazwę tzn. Continental Krynica Zdrój ( właśnie za dwa dni tam będę, a byłam tam też w 2001 roku). Pokoje głównie przypominają lata świetności za Gierka, tylko jedno piętro po remoncie, ale nie jest tragicznie. Nowy basen wewnątrz, dobra opieka lekarska i medyczna, dobra baza zabiegowa, jedzenie nie najgorsze jak to w sanatorium, położenie w centrum, reszta zależy od towarzystwa i nastawienia.
Pozdrawiam
renia54
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 15:24
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: renia54 »

Krystyna60 pisze:witajcie na tym forum czekający i wyjeżdżający ;) mój numerek po tygodniu spadł o 930 na razie ładnie schodzą numerki, a co dalej :?: :?: to czas pokaże....mój numerek jest bardzo wysoki bo aż 85277 tak liczę ze pojadę 2016 :shock: ale myślę ze z wami szybko czas mi zleci :serce: :serce: pozdrawiam i życzę zdrowych spokojnych świąt....
Witaj Krystyna60 :kwiat: u mnie w tym tygodniu spadło 933 numerki tak więc dalej cię gonie obecnie mój numerek 96577 oj jeszcze długo nam przyjdzie czekać ale na tym forum przyjemnie czekać z takimi miłymi i fajnymi forumowiczami :serce: pozdrawiam wszystkich oczekujących na numerek i tych z numerkami :kwiat: i życzę zdrowych i spokojnych świąt :serce: :serce: :serce:
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

smuga pisze:Witam :D Ja na pewno dotrzymam Ci towarzystwa ;) mam numerek powyżej :shock: 90000 :lol: :lol: wiec poczekamy sobie razem do 2016 .Życzę spokojnych radosnych świąt :kwiat: :kwiat:
witam smuga ;) bardzo się cieszę ze dotrzymasz mi towarzystwa być może razem pojedziemy się leczyć ;) ty ja i renia54 :kwiat: :kwiat: mamy podobne numerki i z tego samego funduszu, no to czekamy na rok 2016..... chyba ze załapiemy się ze zwrotów :D pozdrawiam jeszcze ze świątecznego popołudnia :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

witam serdecznie ,przylaczam sie do was z numerkiem 31000,mysle ze z wami milej bedzie czekac na ten wyjazd ,,,,,anka z lodzi
:D
Zablokowany