kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: Beataa2702 »

jacky6 pisze:
Beataa2702 pisze:
aż mi się słabo robi - to jest jakaś porażka naszej polskiej durnej służby zdrowia

i weź tu się lecz człowieku, samym czekaniem można się nerwicy nabawić - nic tylko życzyć wytrwałości, cierpliwości i zdrówka :kwiat: :)
a jak zwykle porażka jest sierotą...
...
sukcesy pozostają dla widzów na ekranach telewizyjnych ...

:mrgreen: :ugeek:
jacky6 faktycznie zapomniałam dopisać - '' że wyjazdy do sanatorium to kolejna porażka polskiej durnej służby zdrowia ''
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

Beataa2702 pisze:
jacky6 faktycznie zapomniałam dopisać - '' że wyjazdy do sanatorium to kolejna porażka polskiej durnej służby zdrowia ''

czy to jest tatuś tej sierotki ?

:P

Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

jacky6 pisze:
Beataa2702 pisze:

czy to jest tatuś tej sierotki ?

:P

jacky6 - wyrażaj sie jaśniej albo bardziej zrozumiale - bo nie umiem czytać w myślach tz. nie wiem co masz na myśli pisząc swoje posty, lub odpowiadając na posty - dla mnie mają się one do niczego - a słowo ''porażka i durny '' jest adekwatnym słowem gdyż kobiecie nie wypada używać wulgaryzmów a takowe by były najbardziej odpowiednie co dotyczy polskiej służby zdrowia - tyle ode mnie i temat uważam za zakończony - pozdrawiam
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Witam wszystkich oczekujących,mój nr.74447.Pozdrawiam tych co odliczają numery i tych co już są szczęśliwcami z przydziałami :serce: :kwiat: Miłego dnia :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Ja rownież pozdrawiam słonecznie :kwiat:
Kolejka bardzo zwolniła w ostatnim czasie....U mnie dzis 3885.W takim tempie nie mam szans nawet na czerwiec :( .
Ale wierze, że wszystko moze się zdarzyc ;) :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

dziunia60 pisze:Witam wszystkich oczekujących,mój nr.74447.Pozdrawiam tych co odliczają numery i tych co już są szczęśliwcami z przydziałami :serce: :kwiat: Miłego dnia :kwiat:
Witam serdecznie Wszystkich kolejkowiczów Tych oczekujących na przydział sanatorium i Tych na rozpatrzenie, i nadanie bardzo.......... długiego numerku :P :lol: w piękny słoneczny poranek :kwiat:
dziuniu60 po jakim czasie składałaś wniosek od powrotu z ostatniego pobytu :?: Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Basiu ja składałam po 5 miesiącach ale podobno można wcześniej, to zależy od lekarza czy wystawi wniosek :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

...ale Ty dziuniu o ile dobrze pamiętam na dniach nie wróciłaś z sanatorium :?: :)
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:...ale Ty dziuniu o ile dobrze pamiętam na dniach nie wróciłaś z sanatorium :?: :)
Tak Basiu ale to teraz to było z ZUS bo ja pracuję a z NFZ byłam w zeszłym roku :D :D
rys46
Na forum od: 23 kwie 2014 09:50
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: rys46 »

Witajcie.Byłem w Solcu w marcu.Pobyt polecam osobom po 70,a nawet i to nie bo nie ma windy .Beznadziejna nuda.Brak organizacji ze strony właściciela.Nic się nie dzieje.Wycieczki organizuje jakaś firma z zewnątrz ale o tym że będzie jakaś wycieczka nikt nie wie.Przez cały turnus nie zorganizowano nawt ogniska chociaż pogoda dopisała i zaplecze jest odpowiednie.Kuracjusze spędzają czas w kościele lub na prelekcjach organizowanych przez naciągaczy.Za wszystko trzeba płacić.Koncert Łozińskiej w pobliskim Busku był za darmo a w Solcu odpłatnie.Trzeba przyznać że zabiegi są na przyzwoitym poziomie,chociaż temperatura kąpieli siarczkowych ustalana jest na oko.Wieczorki taneczne organizuje właścicielka kawiarenki ,za co oczywiście musi zapłacić właścicielowi sanatorium.TO BYŁO ZESŁANIE.NIGDY WIĘCEJ SOLCA!!!!!!!!!!!
Zablokowany