jacky6 faktycznie zapomniałam dopisać - '' że wyjazdy do sanatorium to kolejna porażka polskiej durnej służby zdrowia ''jacky6 pisze:a jak zwykle porażka jest sierotą...Beataa2702 pisze:
aż mi się słabo robi - to jest jakaś porażka naszej polskiej durnej służby zdrowia
i weź tu się lecz człowieku, samym czekaniem można się nerwicy nabawić - nic tylko życzyć wytrwałości, cierpliwości i zdrówka![]()
...
sukcesy pozostają dla widzów na ekranach telewizyjnych ...
![]()
![]()
kolejka do sanatorium 2014 rok
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Beataa2702 pisze:
jacky6 faktycznie zapomniałam dopisać - '' że wyjazdy do sanatorium to kolejna porażka polskiej durnej służby zdrowia ''
czy to jest tatuś tej sierotki ?
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
jacky6 - wyrażaj sie jaśniej albo bardziej zrozumiale - bo nie umiem czytać w myślach tz. nie wiem co masz na myśli pisząc swoje posty, lub odpowiadając na posty - dla mnie mają się one do niczego - a słowo ''porażka i durny '' jest adekwatnym słowem gdyż kobiecie nie wypada używać wulgaryzmów a takowe by były najbardziej odpowiednie co dotyczy polskiej służby zdrowia - tyle ode mnie i temat uważam za zakończony - pozdrawiamjacky6 pisze:Beataa2702 pisze:
jacky6 faktycznie zapomniałam dopisać - '' że wyjazdy do sanatorium to kolejna porażka polskiej durnej służby zdrowia ''
czy to jest tatuś tej sierotki ?
![]()
![]()
![]()
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Kolejka bardzo zwolniła w ostatnim czasie....U mnie dzis 3885.W takim tempie nie mam szans nawet na czerwiec
Ale wierze, że wszystko moze się zdarzyc
-
forumowicz
Witam serdecznie Wszystkich kolejkowiczów Tych oczekujących na przydział sanatorium i Tych na rozpatrzenie, i nadanie bardzo.......... długiego numerkudziunia60 pisze:Witam wszystkich oczekujących,mój nr.74447.Pozdrawiam tych co odliczają numery i tych co już są szczęśliwcami z przydziałami![]()
Miłego dnia
dziuniu60 po jakim czasie składałaś wniosek od powrotu z ostatniego pobytu
-
forumowicz
Tak Basiu ale to teraz to było z ZUS bo ja pracuję a z NFZ byłam w zeszłym roku6basia6 pisze:...ale Ty dziuniu o ile dobrze pamiętam na dniach nie wróciłaś z sanatorium![]()