kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
barszym
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2011 09:34
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: barszym »

violet58 pisze:
violet58 pisze:Wczoraj wrzuciłem do urny w NFZ skierowanie na leczenie uzdrowiskowe. :D Mam nadzieję, że trzynastka będzie szczęśliwa i do Wielkanocy otrzymam numerek do przeglądarki ;) :D i grzecznie ustawię się w kolejce. Pozdrawiam oczekujących. :kwiat: :kwiat:
No i się przeliczyłem :evil: ... Święta minęły, info z NFZ brak :( Z informacji w ZIPie - "SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA OCENĘ LEKARZA BALNEOLOGA" ciekawe jak długo :twisted: :twisted: już półtora miesiąca minęło.
ja info otrzymałam dokładnie po 6 tygodniach, pozdrawiam
Awatar użytkownika
barszym
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2011 09:34

Post autor: barszym »

violet58 pisze:To najmniej istotna sprawa. Jeśli nie byłaś jeszcze w sanatorium nie musisz czekać 16 - 18 miesięcy, aż przyjdzie Twoja kolej. O ile masz możliwość uzyskania bezproblemowo urlopu możesz spróbować skorzystać z tzw zwrotów. Cytat ze strony łódzkiego NFZ >>>> "Pacjent, którego skierowanie zostało pozytywnie zakwalifikowane na leczenie uzdrowiskowe może skorzystać z wcześniejszego wyjazdu, dzwoniąc i pytając o tak zwane zwroty. Są to skierowania, z których, z różnych przyczyn, nie mogli skorzystać inni pacjenci, a termin rozpoczęcia leczenia jest krótszy niż 14 dni.
Informację o możliwości skorzystania ze zwrotów można uzyskać telefonicznie:w dniach od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16 pod numerem telefonu (42) 275-40-83 oraz (42) 275-40-89.
tak, pod warunkiem, że minęło 18 m-cy od końca ostatniego sanatorium :-)
renia54
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 15:24
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: renia54 »

Witam wszystkich na tym forum :kwiat: choć ten tydzień miał tylko 4 dni robocze u mnie zeszło 1080 numerków :kwiat: :) oby tak dalej :) ,czy ktoś wie czy La27 :kwiat: dostała już przydział bo jakoś nic nie pisze od paru dni :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

Witam serdecznie ,bardzo duzo u Ciebie zeszlo w ciagu tygodnia numerkow ,a ktora jestes w kolejce ?
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

renia54 pisze:Witam wszystkich na tym forum :kwiat: choć ten tydzień miał tylko 4 dni robocze u mnie zeszło 1080 numerków :kwiat: :) oby tak dalej :) ,czy ktoś wie czy La27 :kwiat: dostała już przydział bo jakoś nic nie pisze od paru dni :kwiat:
Witaj" renia54" :kwiat:
No właśnie coś La27 nie odzywa się, ciekawe co się stało :kwiat:
Niemożliwe, żeby nie dała znać jakby dostała wyjazd :kwiat:
La27 czekamy na wiadomości od Ciebie :kwiat:
Pozdrawiam wszystkich kolejkowiczów :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Pozdrawiam wekendowo :)
Ja tez się zastanawiam dlaczego la27 się nie odzywa......Od czasu kiedy miala osobiscie pojechac do NFZ i porozmawiac, ślad wszelki po niej zaginął.Miejmy nadzieje,że jest cała i zdrowa.
La27 :!: :) jesli to mozliwe, napisz kilka słów.
:kwiat:
A u mnie wczoraj zeszło tylko...41 numerkow. :(
renia54
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 15:24
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: renia54 »

aniag pisze:Witam serdecznie ,bardzo duzo u Ciebie zeszlo w ciagu tygodnia numerkow ,a ktora jestes w kolejce ?
aniag oj ja dopiero startuje obecnie mam 95497 :( tak że u mnie jeszcze daleka kolejka :) :)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

renia54 pisze:
aniag pisze:Witam serdecznie ,bardzo duzo u Ciebie zeszlo w ciagu tygodnia numerkow ,a ktora jestes w kolejce ?
aniag oj ja dopiero startuje obecnie mam 95497 :( tak że u mnie jeszcze daleka kolejka :) :)
no rzeczywiscie bardzoooooooooo dluga ,ale jak wiem czas leci szybko ;)
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: jurek777 »

Witam :!: A u mnie po trzech poświątecznych dniach,kiedy to numerki ostro pikowały w górę,piątek przyniósł znaczny spadek o ok.260 numerków i...cała zabawa zaczyna sie od nowa,gdyż znalazłem się w punkcie wyjścia :? :? :? Mam nadzieję,że ta tendencja spadkowa utrzyma się już do końca czego sobie i wszystkim życzę :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jurek777 pisze:Witam :!: A u mnie po trzech poświątecznych dniach,kiedy to numerki ostro pikowały w górę,piątek przyniósł znaczny spadek o ok.260 numerków i...cała zabawa zaczyna sie od nowa,gdyż znalazłem się w punkcie wyjścia :? :? :? Mam nadzieję,że ta tendencja spadkowa utrzyma się już do końca czego sobie i wszystkim życzę :!: :!: :!:
powiem ci szczerze ,ze jeszcze nie mialam sytuacji zeby kolejka rosla :)
Zablokowany