Muszyna 12 04 2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
mariob
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 14:27

Re: Muszyna 12 04 2012

Post autor: mariob »

no coz, jakie góry tacy górale:) jedzenie raczej sie poprawiło takze juz nie trzeba po posiłku biegac do sklepu. zabiegi jakos się poustawiały takze jakos leci.Dobrze że wszystkie zabiegi są na miejscu i nie trzeba biegać po mieście. a Muszyna? malutkie miasteczko i nie ma zbyt wiele atrakcji. ja lubie zajrzeć do Rzymu na piwko i oscypki z żurawiną :)
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

Oj Mariob,,,,az mi żal,ze nie moge sobie popatrzec na Muszynę.....a czy dziewczyny graja mecze??
mariob
Kuracjusz
Kuracjusz

z grających dziewczyn to tylko panie z 3 piętra w karty :) w siatkę teraz nie grają
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Łoj,,jakie rozeznanie...jestem pod wrażeniem.MIłego pobytu zatem :D
mariob
Kuracjusz
Kuracjusz

dla nieco starszych kuracjuszy sporym utrapieniem jest ciągle psująca się winda , co kilka dni cos szwankuje.i jesli jest to normalny dzien to szybko naprawiają , gorzej jesli to w weekend sie zdarzy to do pn po schodach biegac
forumowicz

Post autor: forumowicz »

mariob :) a może jest coś w Revicie, Muszynie co cie ujęło? Cos optymistycznego?
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jovanka,,,,,o to własnie miałam pytać.Czy jest cos co ujęło mairob.?Jakoś nie miałam zastrzeżen .A co do windy podczas mojego pobytu zawsze hulała.
mariob
Kuracjusz
Kuracjusz

zdecydowanie pozytywne są widoki . właśnie wrócilem z wędrówki po okolicznych górkach . widok na ośnieżone tatry w oddali - bezcenny :) szlak łatwy , poradzi sobie każdy o w miare normalnej sprawności ruchowej:)
mariob
Kuracjusz
Kuracjusz

a pan Włodek KO-wiec to w ogole ponizej krytyki... na koniec turnusu nawet "do widzenia" nie powiedzał
... ale ze to dla pan z kuchni wielkie brawa bo nic dla nich nie było trudnego... brakuje dzemu, prosze bardzo. zawsze miłe i uśmiechniete
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ło matko- to Włodek jeszcze tam "funkcjonuje"??? Ja miałam z tym panem spiecie i to ostre. Robił fotki (z wycieczek i zabaw) komu i jak popadnie potem wywieszał je na korytarzu do sprzedaży. Jak zobaczylam na nich siebie to sie wściekłam. Nie wyraziłam zgody na fotografowanie siebie a tym bardziej na upublicznianie mnie na jakiejs jego "wystawce" :evil: Wyraziłam to w dość stanowczy sposób. Usunął zdjęcia z korytarza.
Myślałam,ze już tam nie pracuje, ale chyba facet nie do ruszenia....
ODPOWIEDZ