Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
pozdrawiam wszystkich ,niech ktos sie do mnie odezwie kto przechodzil przez komisje zusowska w Lodzi,gdzie sie trzeba stawic ,jak bylo i gdzie dostal skierowanie
Przejrzyj wpisy w tym temacie i wszystko będzie jasne. Są tu między innymi moje doświadczenia z trzech, dotychczasowych, wizyt na komisji w siedzibie ZUS na Brzezińskiej. Jak na razie skuteczność 100%
violet58 pisze:Przejrzyj wpisy w tym temacie i wszystko będzie jasne. Są tu między innymi moje doświadczenia z trzech, dotychczasowych, wizyt na komisji w siedzibie ZUS na Brzezińskiej. Jak na razie skuteczność 100%
jak myslisz jesli zloze wniosek pod koniec maja ,to czy uda mi sie zalapac do wrzesnia?,czy liczy sie od momentu zlozennia wniosku czy dopiero od komisji?
Nie mam pojęcia, wszystko pewnie zależy od profilu leczenia i rodzaju schorzenia. Ale raczej może być problem - od momentu złożenia wniosku ca miesiąc oczekiwania na komisję, potem cztery i pół miesiąca do wyjazdu. Z roku na rok czas oczekiwania się wydłuża - moja ostatnia komisja to 5 luty, wyjazd w czerwcu.
violet58 pisze:Przejrzyj wpisy w tym temacie i wszystko będzie jasne. Są tu między innymi moje doświadczenia z trzech, dotychczasowych, wizyt na komisji w siedzibie ZUS na Brzezińskiej. Jak na razie skuteczność 100%
jak myslisz jesli zloze wniosek pod koniec maja ,to czy uda mi sie zalapac do wrzesnia?,czy liczy sie od momentu zlozennia wniosku czy dopiero od komisji?
Spokojnie. Jestem z mazowieckiego, ale gdy składałam wniosek 17 stycznie tego roku to około 10 lutego byłam na komisji. Orzecznik dał mi skierowanie na drugą połowę marca. Niestety po dwóch tygodniach złożyłam rezygnację (siła wyższa). Moja lekarka podczas jednej z wizyt poinformowała mnie, że ZUS stara się w ciągu trzech miesięcy wysłać na leczenie. Oczywiście zdarza się, że poczekamy sobie nawet 5 miesięcy ale to są wyjątki. Bądź pewna że latem będziesz się kurowała gdzieś w pięknym uzdrowisku niekoniecznie nad morzem
Aniag ja na komisję stawałam 16 kwietnia, a wyjazd mam 18 września, ale ja stawałam na komisję w Kielcach. Ty będziesz miała pewnie inne sanatoria do wyboru, więc może złapiesz coś wcześniej. Pozdrawiam
agalew pisze:Aniag ja na komisję stawałam 16 kwietnia, a wyjazd mam 18 września, ale ja stawałam na komisję w Kielcach. Ty będziesz miała pewnie inne sanatoria do wyboru, więc może złapiesz coś wcześniej. Pozdrawiam
no wlasnie najpierw to ja musze isc i wypelnic wniosek