Krynica Górska

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
opolanka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 kwie 2014 12:39
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Krynica Górska

Post autor: opolanka »

doda1961 pisze:Witajcie mili kuracjusze. Wybieram się do sanatorium i mam w planach Krynicę. Czy możecie mi polecić jakies fajne sanatorium ? Przeglądam wpisy, ale oprócz Continentalu jakoś nic mi w oko nie wpadło. Pozdrawiam, Dorota

Polecam Lwi Gród , ładny budynek i pokoje również, baza zabiegowa dobra. Polecam. :)
Awatar użytkownika
Ela46
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2012 23:45
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 20

Post autor: Ela46 »

Witaj ja polecam Stary Dom Zdrojowy;), albo Patria;) Buziaki pozdrów Krynice;) Jest tam pięknie;)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ela46 w ubiegłym roku Stary Dom Zdrojowy był w remoncie i ludzie bardzo narzekali na pobyt.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

doda1961 pisze:Witajcie mili kuracjusze. Wybieram się do sanatorium i mam w planach Krynicę. Czy możecie mi polecić jakies fajne sanatorium ? Przeglądam wpisy, ale oprócz Continentalu jakoś nic mi w oko nie wpadło. Pozdrawiam, Dorota
Dorota, w październiku byłam w Wojskowym Sanatorium.Było super pod każdym względem. Wszystkie zabiegi na miejscu. Sanatorium ciągle remontowane i unowocześniane zarówno część zabiegowa jak i mieszkalna. W tym samym czasie koleżanka była w Leśniku/Drzewiarzu. Porównując, Wojskowe wypadło zdecydowanie lepiej. Krąży opinia, że Wojskowy Szpital jest najlepszy w Krynicy :P Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru
ODPOWIEDZ