6basia6 pisze:Polak to takie stworzenie, że każdy chce postawić kropkę nad i, i temat się rozwija, i jeżeli tak ma być, to niech jest. Społeczeństwo jest różne i każdy ma swoje doświadczenia, poglądy, i jak ma wolę wypowiedzenia się to niech to robi, tylko niech nie narzuca swojego zdania innym, i nie obraża. Dobrze, że ludzie mają odmienne zdania, zachowania, bo co by było gdybyśmy byli tacy sami. Świat byłby cholernienudny, a życie totalną porażką
Pozdrawiam Tych co lubią i tych co nie lubią..., tych co w sanatorium, i tych pod pierzyną, i.t.d., i.t.d
![]()
![]()
![]()
I w tak seksownym stylu wskoczyłam w tysiaka
![]()
![]()
![]()
seks w sanatorium.
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: seks w sanatorium.
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
-
forumowicz
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

losmiellosmiel pisze:Ja to po zabiegach zamykam sie w kibelku i tak se siedza do białego rana,co by mnie jakoś obrzydliwość seksualna nie dopadła![]()
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

BlondiBlondi pisze:Tak czy siak ...jednak temat pociągający ,założony wieczorkiem dnia poprzedniego,a tyle postów....jedni się chwalą ,inni marzą ,jedni mogą inni ,też mogą ..inaczej,popisać sobie .
-
forumowicz
losmiel pisze:Ja to po zabiegach zamykam sie w kibelku i tak se siedza do białego rana,co by mnie jakoś obrzydliwość seksualna nie dopadła![]()
-
forumowicz
Panowie i panie co niektóre zachowuja się tak jakby ktoś z trzymania ich 20 lat na łańcuchu wreszcie uwolnił.
I co tu chwalić a co negować? Każdy niech robi co chce ,opinii o sanatoriach nikt juz nie zmieni tak jak o ......sekretarkach dyrektora
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
-
forumowicz
losmielBeataa2702 pisze:losmiel pisze:Ja to po zabiegach zamykam sie w kibelku i tak se siedza do białego rana,co by mnie jakoś obrzydliwość seksualna nie dopadła![]()
To fakt,strach większy od pomieszczenia